Jump to content
BulForum.com

Продавам няколко джаджи и 3 gsm

Recommended Posts

1. ZEPIR NEOFife = 109 99 лв (чисто нов, неизползван с гаранция до 13.04.2013г)

Повече информация и цена (129.80)

НЕОРайф е високо ефективен биорезонансен уред, представляващ честотен генератор с компютърен програмен контрол на изходната честота в звуковия диапазон.

2. ELITE Shaver RMS-33FH = 15 лв (беше ми подарък - само е пробвана, но не ми допадна)

Инфо цена

3. Надуваемо легло 198 х 159 х 40 с вградена ел. помпа (двупосочна) = 85 лв - с велурено покритие и раница за съхранение, в перфектно състояние без забележки - използвано само 2-3 пъти за гости, причината за продажбата е, че в момента нямам място където да го разпъвам (евентуално може бартер за по-малко (задължително с ел. помпа) с доплащане)

4. Happy Life Air Purifier = 40 лв - добър йонизатор (няма нищо общо с китайските боклуци и тези, които ги вграждат в клавиатурите ;)

Инфо

5. GSM Alcatel OT-303 = 50 лв - като нов, пълен компект, с над година оставаща гаранция, не се използва и за това го продавам.

6. GSM N73 (китайски с 2SIM работещи едновременно) = 60 лв

Страхотен за 2-ри телефон, особено ако първия ви телефон е nokia:

- много компактен и лек, с хубава изработка, чувства се добре в ръката

- съвместим със зарядните на Nokia (тънката букса т.е. актуалните телефони)

- съвместим с батериите на Nokia - използва BL-5B

- има цветен дисплей, мп3 плеър, радио, много голям и силен говорител - вади по-добър бас от 5800XM (който е с 2 говорителя), няма камера

- работи с microSD карти памет

- софтуера му е много стабилен, не съм имал никакви проблеми със забиване или други подобни, за разлика от предишни китайски телефони, които съм имал

С 2 SIM кара около 3-4 дни при мен, в момента го ползвам само с 1 и изкарва повече от седмица.

Причината за продажбата е, че вече не използвам толкова много карти. Телефона е много добър да се ползва за 2-ри (т.е. ако имате 3 карти), особено ако другия телефон е нокия, тъй като при пътуване може да носите само 1 зарядно, освен това почти навсякъде някой има зарядно за нокия, в случай че си забравите зарядното.

Update: Ето няколко снимки:

be7bf0b9e73672cc.JPG ac11b0319fcb825a.JPG 9f125522a8e792c8.JPG d406418b48c3cd1f.JPG 2472863a0ee57d8e.JPG

7. GSM Nokia 5800 Xpress Music= 210 200 лв (цената е твърда), телефона е много запазен, в гаранция към М-тел, винаги е ползван с протектор на екрана, с червената лайсна, с пълен комплект + допълнителни аксесоари:

- кутия, книжки, остатъчна гаранция

- 8GB microSD

- слушалки в 2 части с дистанционно

- кабел за данни

- 2-ри стилус перце - връзка за ръка

+ велурен калъф на Nokia за модела

+ страхотен силиконов калъф за модела, който позволява работата с екрана, камерата, всички бутони и изваждане на стилуса без да се сваля, като в същото време предпазва телефона от удари, (предпазва и екрана при падане върху равна повърхност)

За Пловдив, за останалите градове куриер за сметка на купувача.

Нови цени:

1. ZEPIR NEOFife = 109 лв (чисто нов, неизползван с гаранция до 13.04.2013г)

Повече информация и цена (129.80)

НЕОРайф е високо ефективен биорезонансен уред, представляващ честотен генератор с компютърен програмен контрол на изходната честота в звуковия диапазон.

7. GSM Nokia 5800 Xpress Music= 210 лв (цената е твърда), телефона е много запазен, в гаранция към М-тел, винаги е ползван с протектор на екрана, с червената лайсна, с пълен комплект + допълнителни аксесоари ...

1. 99 лв

7. 200 лв

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...