LAMERFALL Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 1. ZEPIR NEOFife = 109 99 лв (чисто нов, неизползван с гаранция до 13.04.2013г) Повече информация и цена (129.80) НЕОРайф е високо ефективен биорезонансен уред, представляващ честотен генератор с компютърен програмен контрол на изходната честота в звуковия диапазон. 2. ELITE Shaver RMS-33FH = 15 лв (беше ми подарък - само е пробвана, но не ми допадна) Инфо цена 3. Надуваемо легло 198 х 159 х 40 с вградена ел. помпа (двупосочна) = 85 лв - с велурено покритие и раница за съхранение, в перфектно състояние без забележки - използвано само 2-3 пъти за гости, причината за продажбата е, че в момента нямам място където да го разпъвам (евентуално може бартер за по-малко (задължително с ел. помпа) с доплащане) 4. Happy Life Air Purifier = 40 лв - добър йонизатор (няма нищо общо с китайските боклуци и тези, които ги вграждат в клавиатурите Инфо 5. GSM Alcatel OT-303 = 50 лв - като нов, пълен компект, с над година оставаща гаранция, не се използва и за това го продавам. 6. GSM N73 (китайски с 2SIM работещи едновременно) = 60 лв Страхотен за 2-ри телефон, особено ако първия ви телефон е nokia: - много компактен и лек, с хубава изработка, чувства се добре в ръката - съвместим със зарядните на Nokia (тънката букса т.е. актуалните телефони) - съвместим с батериите на Nokia - използва BL-5B - има цветен дисплей, мп3 плеър, радио, много голям и силен говорител - вади по-добър бас от 5800XM (който е с 2 говорителя), няма камера - работи с microSD карти памет - софтуера му е много стабилен, не съм имал никакви проблеми със забиване или други подобни, за разлика от предишни китайски телефони, които съм имал С 2 SIM кара около 3-4 дни при мен, в момента го ползвам само с 1 и изкарва повече от седмица. Причината за продажбата е, че вече не използвам толкова много карти. Телефона е много добър да се ползва за 2-ри (т.е. ако имате 3 карти), особено ако другия телефон е нокия, тъй като при пътуване може да носите само 1 зарядно, освен това почти навсякъде някой има зарядно за нокия, в случай че си забравите зарядното. Update: Ето няколко снимки: 7. GSM Nokia 5800 Xpress Music= 210 200 лв (цената е твърда), телефона е много запазен, в гаранция към М-тел, винаги е ползван с протектор на екрана, с червената лайсна, с пълен комплект + допълнителни аксесоари: - кутия, книжки, остатъчна гаранция - 8GB microSD - слушалки в 2 части с дистанционно - кабел за данни - 2-ри стилус перце - връзка за ръка + велурен калъф на Nokia за модела + страхотен силиконов калъф за модела, който позволява работата с екрана, камерата, всички бутони и изваждане на стилуса без да се сваля, като в същото време предпазва телефона от удари, (предпазва и екрана при падане върху равна повърхност) За Пловдив, за останалите градове куриер за сметка на купувача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMERFALL Posted May 18, 2011 Author Share Posted May 18, 2011 Нови цени: 1. ZEPIR NEOFife = 109 лв (чисто нов, неизползван с гаранция до 13.04.2013г) Повече информация и цена (129.80) НЕОРайф е високо ефективен биорезонансен уред, представляващ честотен генератор с компютърен програмен контрол на изходната честота в звуковия диапазон. 7. GSM Nokia 5800 Xpress Music= 210 лв (цената е твърда), телефона е много запазен, в гаранция към М-тел, винаги е ползван с протектор на екрана, с червената лайсна, с пълен комплект + допълнителни аксесоари ... 1. 99 лв 7. 200 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.