drago Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Поръчах си наскоро,но ми е голямо-абсолютен оригинал,много лека материя,Adidas Climalite,Clima 365,със сериен номер и всичко,просто ми е голямо малко,отслабнал съм Размер XL,красиво и оригинално долнище,везана емблема,чисто ново е с етикетите Цена - колкото и ми излезе е - 60 55 луди лева От Пловдив съм, 0898737311 0898737312 скайп - dragor6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Колега когато се продават подобни стоки имам предвид - долнища , цели екипи , блузи , тениски изобщо дрехи или маратонки е желателно да се слагат реални снимки на стоките , за да може продавача сам да се увери в оригиналноста , качеството и състоянието на стоката. Аз имам интерес но само след качване на реални снимки на долнището.Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
drago Posted May 2, 2011 Author Share Posted May 2, 2011 Само да вметна че никога не съм си купувал оттук,имам много спортни дрехи,тениски,горнища,блузи,тениски и всичко ми е от чужбина.Тук намирам цените за солени, а ми се струва че турската им изработка не е това което ми харесва Поздрави,нямаше време като пусках обявата за снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
drago Posted May 3, 2011 Author Share Posted May 3, 2011 Нова цена на долнището - 55 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
drago Posted May 5, 2011 Author Share Posted May 5, 2011 Добавям екип на Арсенал,2010/2011,домакински,В.Перси № 10,М размер ,2 броя емблеми премиерлийг Цена 100 95 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
drago Posted May 6, 2011 Author Share Posted May 6, 2011 95 лева за екипа на Арсенал вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
drago Posted May 7, 2011 Author Share Posted May 7, 2011 Всичко продадено,моля темата да се изтрие! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.