Jump to content
BulForum.com

Продавам Субуфер и Усилвател за кола !

Recommended Posts

Продавам Субуфер и Усилвател за кола, както и още една кутия за субуфер 12''.

Усилвател - Thunder TCA-2120,много мощен усилвател при това не е скъп, ето характеристиките:

2 х 180 вата RMS на 4 ома

1 х 400 вата RMS на 4 ома (bridge)

Входове - RCA и Hi input

Low pass filter - 50 - 250 Hz

High pass filter - 120 Hz - 3 kHz

Bass boost - 0/6/12 dB at 45 Hz

FUSE - 2 х 30 ампера

Габарити - 360/275/56 мм

Субуфер Hertz ES300, всеки който разбира може да ви обясни за какво става въпрос, говорителя е сложен в изчислена за него кутия затворен обем и свири много качествено и мощно! Ето и малко характеристики:

300mm

700Watt

Subwoofer

94dB SPL

Frequency response: 25 - 250 Hz

Остана само кутията от Blaupunkt 12 инча -30лв.

Кърджали

добре искам снимки на това Кутията която продавам отделно е от Blaupunkt 12 инча, може да я видите на втората снимка-30лв.

добре искам снимки на това Кутията която продавам отделно е от Blaupunkt 12 инча, може да я видите на втората снимка-30лв.

Стига си си чесал езика

Абе незнам кой си чеше езика прочети си правилата още си нов във форума айде моляте имам реален интерес към бас кутията която си обявил но както и да е ти си знаеш ние тука само си чешем езиците

Абе незнам кой си чеше езика прочети си правилата още си нов във форума айде моляте имам реален интерес към бас кутията която си обявил но както и да е ти си знаеш ние тука само си чешем езиците

Ето снимка на кутията - http://obiavi.data.bg/storage/obiavi/950x700/pic_00127766_2.jpg

Не разбра ли накрая, че хората искат снимки. За да знаят за какво си дават парите. Тази снимка не става ясно на какво е. Следя темата имам интерес а още не виждам снимка на говорителя монтиран в касата. Успех с продажбата.

Не разбра ли накрая, че хората искат снимки. За да знаят за какво си дават парите. Тази снимка не става ясно на какво е. Следя темата имам интерес а още не виждам снимка на говорителя монтиран в касата. Успех с продажбата.

Бях известно време в друг град, днес като се прибера ще снимам всичко.

Поздрави!

dsc00186d.th.jpg

dsc00190g.th.jpg

dsc00192er.th.jpg Това са снимките, кутията е затворен обем с вата и добре оплатнена със силикон и много видии

dsc00193lh.th.jpg при желание може и да си я тапицира, но на мен не ми пречи и така :)

dsc00194l.th.jpg

dsc00197gp.th.jpg

dsc00198um.th.jpg

dsc00199im.th.jpg

dsc00201nt.th.jpg

dsc00203kh.th.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...