Rolla Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 ПРОДАДЕН !!! Остава Toyota-та от подписа ми моля затворете темата Nissan Micra 1.2 Дата на производство януари 2003 г. Тип двигател Бензинов Мощност 80 к.с. Скоростна кутия Автоматична Категория Хечбек Пробег 88000 км Цвят Светло син металик Особености:• 2(3) Врати • ABS • Airbag • Аларма • Бартер • Бордови компютър • Ел. Огледала • Ел. Стъкла • Имобилайзер • Климатик • Климатроник • Лети джанти • Металик • Парктроник • Серво управление • Стерео уредба • Халогенни фарове • Центр. заключване • Шибедах Допълнителна информация: Интересува ме само Бартер за Японски джип или автомобил с ДЕСЕН волан и английска регистрация, под 10 години. Не се интересувам от ляв волан и регистрирани в България ! ! ! Цена 7 700 лв. 7500лв. За контакт: Колата е в пловдив Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted May 9, 2011 Author Share Posted May 9, 2011 нова цена 7500лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted May 25, 2011 Author Share Posted May 25, 2011 ПРОДАДЕН !!! Остава Toyota-та от подписа ми моля затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.