KraS Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Продавам следното захранване FORTRON 400PNF. Подчертавам, че захранването има някакъв проблем, който не знам дали може да се отстрани. Компютъра ми се рестартираше от него. Предназначено за хора, на които евентуално им се занимава да си го оправят или да го ползват за части. Цена: 10лв. - ПРОДАДЕНО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arch Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Взимам го. Драсни едно ЛС с координати за връзка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valvoline Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Продавам следното захранване FORTRON 400PNF. Подчертавам, че захранването има някакъв проблем, който не знам дали може да се отстрани. Компютъра ми се рестартираше от него. Предназначено за хора, на които евентуално им се занимава да си го оправят или да го ползват за части. Цена: 10лв. - Запазено за "goroM". Ако хората преди мен се откажат от захванването, ме имай предвид. Сериозен съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.