papalin4o Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Здравейте. Понеже си купих айФон 4 и сега трябва да си продам 3GS-а. Телефона е купуван чисто нов от Щатите, аз съм първи собственик. 3GS 16GB Има зарядно, УСБ кабел и слушалки. Кутия нямам понеже не я взех с мен за да не се заядат нещо на митницата. Телефона е на 7 месеца. Разговорите са около 5-6 часа. Ползвал съм го предимно за нет. Екрана е без забележки, няма нито една драскотина. Още от както го купих му сложих скрийн протектор и все още е с него. По гърба има съвсем леки драскотини, които са нормални за айФон-ите. Няма никъде счупено или пукнато както са повечето айФон-и (нито край изхода за слушалки, нито до зареждането) Със 4.0.1 е, бейзбанд 05.13.04 Има запазени SHSH в Сидия (и на отделен файл на компютъра) за iOS 4.0 ; 4.0.1 ; 4.0.2 ; 4.1 ; 4.2.1 ; 4.3 От Разград съм, не ми е проблем да го изпратя с Еконт до където пожелаете, разбира се с опцията Виж и Тествай преди да платиш. За повече информация или ако имате въпроси може да ми пишете по всяко време на Skype: papalin4o цена: 520лв. ето актуални снимки: (който е заинтересован мога да му изпратя още снимки по Skype) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.