maspas Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 четири котлона ( два бързонагряващи ), голяма фурна, голям шкаф за съхранение на разни неща, цвят: бял, всичко по печката работи перфектно ! цена: 150 лв + подарък тави за готвене снимки: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2786/14198416354390825911301149300LeiNiUvVhQGKs5YYLCdJ.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2263/17103064067880055391301149375ZMlvrwghqY6N2nrfIHmb.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted March 27, 2011 Author Share Posted March 27, 2011 четири котлона ( два бързонагряващи ), голяма фурна, голям шкаф за съхранение на разни неща, цвят: бял, всичко по печката работи перфектно ! цена: 149 лв + подарък тави за готвене снимки: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2786/14198416354390825911301149300LeiNiUvVhQGKs5YYLCdJ.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2263/17103064067880055391301149375ZMlvrwghqY6N2nrfIHmb.JPG нова цена - 140лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted March 29, 2011 Author Share Posted March 29, 2011 нова цена - 140лв. ХИТ - ЦЕНА: 130 ЛВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted March 29, 2011 Author Share Posted March 29, 2011 + ПОДАРЪК: ФРИТЮРНИК MOULINEX ! + трети подарък - вибромасажор за тяло с включени две батерии ( купувани отделно ) най-евтината пазарна цена за готварска печка е 299 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Не се сърди, но реално тази печка не се произвежда вероятно от около 15 години, да не са и повече според човека (ит Викиват), който последния път ми продаде прашасал ключ с широка усмивка "Ама има ли още такива?!" - имам пак от този тип (Мечта) и напоследък ми е трудно да откривам дори елементарни части за нея като ключ за реотаните на фурната, плочите на котлоните са с 5 мм допуск от оригинала, терморегулатор за фурната - няма за нея. Реалната цена на тази печка (защото отива повече към антика) е не повече от 70-80 лв, и то ако е запазена - не "излъскана", а с непрегорели ламарини - което е малко вероятно и в твоя случай. Вярно, че най-евтините печки от този тип са около 250 лв и нагоре, но на мен да остане си сложил такава цена за да ъп-иш темата многократно. Колкото до това дали съм заинтересован от покупка - по принцип да, поради гореизброените причини, но на този клас печка, на тези години и при такава абсурдна цена - не бих се замислил да взимам още един таралеж в гащите. Съжалявам, ако модераторите счетат това за спам, подлежаш на warn, но не е приятно, когато на първа страница се подмята такъв тип обява. И се "хит"-ва с "топ" цена по сума пъти на ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted March 29, 2011 Author Share Posted March 29, 2011 Не се сърди, но реално тази печка не се произвежда вероятно от около 15 години, да не са и повече според човека (ит Викиват), който последния път ми продаде прашасал ключ с широка усмивка "Ама има ли още такива?!" - имам пак от този тип (Мечта) и напоследък ми е трудно да откривам дори елементарни части за нея като ключ за реотаните на фурната, плочите на котлоните са с 5 мм допуск от оригинала, терморегулатор за фурната - няма за нея. Реалната цена на тази печка (защото отива повече към антика) е не повече от 70-80 лв, и то ако е запазена - не "излъскана", а с непрегорели ламарини - което е малко вероятно и в твоя случай. Вярно, че най-евтините печки от този тип са около 250 лв и нагоре, но на мен да остане си сложил такава цена за да ъп-иш темата многократно. Колкото до това дали съм заинтересован от покупка - по принцип да, поради гореизброените причини, но на този клас печка, на тези години и при такава абсурдна цена - не бих се замислил да взимам още един таралеж в гащите. Съжалявам, ако модераторите счетат това за спам, подлежаш на warn, но не е приятно, когато на първа страница се подмята такъв тип обява. И се "хит"-ва с "топ" цена по сума пъти на ден. казах, че печката работи перфектно. даже в момента правя макарони на фурна. който иска, идва ,гледа, ще сготвим нещо ,ако трябва. аз не крия нищо, освен това не съм специалист по печки, а и имам спомен, че преди 3-4 г. се сменяха някакви ключове. казах, че печката работи перфектно. даже в момента правя макарони на фурна. който иска, идва ,гледа, ще сготвим нещо ,ако трябва. аз не крия нищо, освен това не съм специалист по печки, а и имам спомен, че преди 3-4 г. се сменяха някакви ключове. цена: 100 лв. + подарък: фритюрник МУЛИНЕКС Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted May 2, 2011 Author Share Posted May 2, 2011 казах, че печката работи перфектно. даже в момента правя макарони на фурна. който иска, идва ,гледа, ще сготвим нещо ,ако трябва. аз не крия нищо, освен това не съм специалист по печки, а и имам спомен, че преди 3-4 г. се сменяха някакви ключове. цена: 100 лв. + подарък: фритюрник МУЛИНЕКС ново предложение: 100 лв.+ миксер с 4 приставки ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted May 6, 2011 Author Share Posted May 6, 2011 ново предложение: 100 лв. ново предложение: :90 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted May 12, 2011 Author Share Posted May 12, 2011 предложение: 90 лв. ново предложение: 80 лв. + миксер с 4 приставки ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted May 16, 2011 Author Share Posted May 16, 2011 ново предложение: 80 лв. + миксер с 4 приставки ! оферта: 70 лв + миксер с 4 приставки "TOWER" Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted May 18, 2011 Author Share Posted May 18, 2011 цена: 60 лв . !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted May 19, 2011 Author Share Posted May 19, 2011 цена: 60 лв . !!! последна цена: 50 лв. + подарък миксер с 4 приставки. 80 лв. + миксер с 4 приставки + 7 литрова ГАЗОВА БУТИЛКА за готвене на газ на КОЛОС ЕООД ( перфектна) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 Ако още един път при намаляне на цената си промениш и предния пост (както и първия) ще ти затворя всички теми... сещай се защо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.