Jump to content
BulForum.com

Продавам Видео Карта

Recommended Posts

Здравейте, бих искал да продам настоящата ми видео карта BFG GeForce GTX 285 OC 2 GB DDR3. Изключително доволен съм от нея, но с предстоящите излизания на игри изискващи DirectX 11 или по-точно предлагащи доста по-добри ефекти под DirectX 11, реших да се ъпгрейдна с по-нова видео карта. Та в общи линии причината за продажбата е ъпгрейт. Видео картата е в отлично състояние, перфектно поддържана в моят компютър, с абсолютно всички книжки, CD-та и принадлежности, които вървят със нея, когато е била купена. Има още 6 месеца и половина оставаща гаранция. Ако има заинтерисовани моля да ми се обадят на GSM 0882450888, email: [email protected], skype - sakyt0 ( със нула отзад) за допълнителна информация, снимки и други въпроси. Цена - доста се порових за да намеря актуална цена за тази карта и не можах да намеря - така че определям цена от 200 лева.

Здравейте, просто искам да кажа на всички които ми писаха на лично съобщение, че проявяват интерес към картата, че тя все още се продава, тъй като куповоача с който си кореспондирах най-напред се отказа. За всички заинтересувани, моля пишете ми на ЛС, email, skype, които съм предоставил в основният ми post - благодаря.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...