Jump to content
BulForum.com

Продавам/заменям гейм лаптоп!

Recommended Posts

Заменям /за по слаб+доплащане/ геймърска машина ACER ASPIRE 5738ZG

CPU:Pentium Dual Core T4500 2.3GHz

RAM:3Gb DDR3

VGA:Ati Mobility Radeon HD4650 1GB

HDD:640Gb

15.6"LED Backlight (1366x768) TFT!Има 4 бр. USB,HDMI!

Лаптопа е закупен на 19 януари 2011 година за подарък и е с оставаща гаранция до 19 януари 2013 година!

Пълен комплект,кашони,опаковки и т.н.!Слюдите на капака и дисплея все още си седят защото не се ползва!

Най новите игри като Call of Duty и NFS вървят гладко на максимална резолюция!Батерията кара 3 часа и 20 минути!Ползвана е само веднъж за проба като през това време постоянно бях в нета!

Заменя се за по-евтин лаптоп с процесор единственно на Интел и камера!Рам паметта и харддиска не са от кой знае какво значение за мен!

Държа и да има остатъчна гаранция,да не е отварян и т.н.!

Цена за продажба-830 лв.

За връзка ЛС,0888153557 или скайп popodopolo111!

Ако някой иска снимки ще направя и ще пратя но пак казвам,нито една слюда не е свалена от лаптопа!Работил е 5 часа от датата на покупка до днес!

Ако някой попита каква е причината за продажбата на нов лаптоп-ами странно но не разбрах че е без камера!И сега дъщеря ми стачкува а дефакто беше подарък за рожденният й ден!

Ето и тест на същия лаптоп само че с малко по слаб процесор:

ACER ASPIRE 5738ZG-453G64Mn

http://aspire.acer.laptopi.notebook.bg/laptop-acer-aspire-as5736-z-452-g32-mnkk/specifications/

чисто нов неползван .... даже незакупен !

с две пълни години остатъчна гаранция !

Предлагаш ми този или просто ми показваш колко струва някакъв Ейсър?

Предлагам размяна , другото би било нарушение на правилата!

... без доплащане все пак аз ти предлагам 4исто нов , а твоят е ве4е на 3 месеца !

http://aspire.acer.laptopi.notebook.bg/laptop-acer-aspire-as5736-z-452-g32-mnkk/specifications/

чисто нов неползван .... даже незакупен !

с две пълни години остатъчна гаранция !

Предлагаш ми този или просто ми показваш колко струва някакъв Ейсър?

Мога да предложа като замяна този: http://take.bg/00622...us_k50ij_sx036l + оригинален XP home.Колко искаш да доплатя?

има ли остатъчна гаранция?Състояние,батерия....виждам че е отпреди две години модел,затова задавам тези въпроси!

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Заменям /за по слаб+доплащане/ геймърска машина ACER ASPIRE 5738ZG

CPU:Pentium Dual Core T4500 2.3GHz

RAM:3Gb DDR3

VGA:Ati Mobility Radeon HD4650 1GB

HDD:640Gb

15.6"LED Backlight (1366x768) TFT!Има 4 бр. USB,HDMI!

Лаптопа е закупен на 19 януари 2011 година за подарък и е с оставаща гаранция до 19 януари 2013 година!

Пълен комплект,кашони,опаковки и т.н.!Слюдите на капака и дисплея все още си седят защото не се ползва!

Най новите игри като Call of Duty и NFS вървят гладко на максимална резолюция!Батерията кара 3 часа и 20 минути!Ползвана е само веднъж за проба като през това време постоянно бях в нета!

Заменя се за по-евтин лаптоп с процесор единственно на Интел и камера!Рам паметта и харддиска не са от кой знае какво значение за мен!

Държа и да има остатъчна гаранция,да не е отварян и т.н.!

Цена за продажба-830 лв.

За връзка ЛС,0888153557 или скайп popodopolo111!

Ако някой иска снимки ще направя и ще пратя но пак казвам,нито една слюда не е свалена от лаптопа!Работил е 5 часа от датата на покупка до днес!

Ако някой попита каква е причината за продажбата на нов лаптоп-ами странно но не разбрах че е без камера!И сега дъщеря ми стачкува а дефакто беше подарък за рожденният й ден!

Ето и тест на същия лаптоп само че с малко по слаб процесор:

ACER ASPIRE 5738ZG-453G64Mn

predlagam dell 11z ,500hdd , 2gb ram +300lv

kato nov bez nito esna zabelejka s windiws 7 /legalen/

ot Plovdiv sam tel 0896676673

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...