vankata.info Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Продавам Sony Vaio i5 - чисто нов, в кутията, неотворен. Цена 1700 лв. Модел номер: SONY VPCF13M1E/H Гаранционната карта важи за 2 години, която ще важи от момента на продажбата на лаптопа и при попълване на имената он бъдещия му собственик. Лаптопа е сив на цвят. Ето и характеристиките му: Производител: Sony Дизайн: Мощен и Геймърски Екран: 16.4", Res: (1920x1080) FHD, Glare (гланцов) Процесор: Intel Core i5 560M Графична карта: Външна с 1 GB Памет: DDR 3, 4 GB, 1066 MHz Твърд Диск: 500 GB, 7200 RPM Оптично устройство: DVD записващо, Blu-Ray Операционна система: Windows 7 Интерфейс/Екстри: Камера, HDMI, Bluetooth, Firewire 1394, еSATA Тегло: 3.1 kg Цвят: Сив Processor and Cache Memory Intel Core i5 560M 2.66, with Turbo Boost up to 3.20, 3MB Cache Main Memory 4GB DDR3 1066MHz, максимална поддръжка до 8GB Display 16.4-инча, VAIO дисплей, Full HD 1920х1080, BrightView (лъскав) с икономична LED технология за по-реалистично изглеждащи цветове Video Graphics and Memory NVIDIA® GeForce® GT 425M GPU с 1GB DDR3 собствена памет Hard Drive 500GB, 7200rpm, SATA Optical Drive Blu-ray Disc™ ROM дисково устройство с DVD SuperMulti Card Reader SD/Memory Stick Video Camera 0.3MP камера, microphone WLAN, Bluetooth Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth® стандартна вер. 2.1+EDR LAN 10/100/1000 Ethernet controller Interface 2x USB 3.0 1x USB 2.0 1x IEEE1394 Express Card Slot eSATA VGA HDMI Audio Две вградени стерео колонки жак за слушалки, жак за микрофон Dolby Home Theater® v3 Battery Pack and Life 6-клетъчна Li-Ion с живот до 3:00 - 3:30 часа Weight 3.1 kg Details Цифрова клавиатура (Numpad) Multi-Touch тъчпад с поддръжка на жестове Color Сив OS Windows 7 Home Premium 64-bit Лаптопчето ми беше подарено, но на мен не ми трябва тъй като си имам по добър. Лаптопчето е било закупено от Техномаркет като цената там е била 2400 лв с ДДС. При нужда мога да издам и фактура за покупката. Телефон за връзка с мен: 0898 925 840 - Иван Иванов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatanev Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Откаде си евентуално да дойда да го видя :> аз съм от Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
vankata.info Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 Откаде си евентуално да дойда да го видя :> аз съм от Пловдив И аз съм от Пловдив. Привечер ми е най-удобно по принцип. Можеш да ми звъннеш на посочения телефон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurum Posted March 3, 2011 Share Posted March 3, 2011 Имам интерес към лаптопа, и ако имаш възможност днес да го видя, драсни ми едно ЛС. Сериозен съм ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vankata.info Posted March 6, 2011 Author Share Posted March 6, 2011 Имам интерес към лаптопа, и ако имаш възможност днес да го видя, драсни ми едно ЛС. Сериозен съм ! Изпратих ти отговор на лично съобщение. надявам се съм дал нужната информация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipster Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 Гаранцията към техномаркет ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vankata.info Posted March 10, 2011 Author Share Posted March 10, 2011 Гаранцията към техномаркет ли е? Гаранцията е международна и важи за всички оторизирани сервизи на сони. Не си мисли, че техномаркет имат тяхни хора, които ремонтират сони. Сервиза до колкото разбрах е в Германия, и при нижда от сервиз или използване на гаранцията, там ще трябва да се изпрати лаптопчето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vankata.info Posted March 14, 2011 Author Share Posted March 14, 2011 Лаптопчето го продадох днес. Благодаря за интереса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.