T.N.T. DYNAMITE Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Телефона работи нормално.Няма карта памет.Само със зарядно е.Бартер за по евтин телефон с доплащане от ваша страна.Предложения на Лс или skype:kapitanhyk Обявата е за пловдив! http://www.gsm.bg/ca...o/?PhoneID=4487 на едната снимка е пипнато с пръст по дисплея и затова изглежда кото надрано иначе няма проблем. реални снимки: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miroslav Milushev Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 давам ти Nokia 1616 чисто нова има 40 мин говорени на нея . работи с всички оператори пълен комплект - зарядно ,слушалки, кутия. тел за контакти 0897 023 387. и въпроса ми е от къде си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted February 22, 2011 Author Share Posted February 22, 2011 имам такава и втора не ми трябва.но на Лс да не пълним темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted March 3, 2011 Author Share Posted March 3, 2011 Темата е за затваряне ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.