rex80 Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Продавам PSP 2001 star wars edition. Последно съм го хаквал с 5,50 gen-d3. Оттогава и не съм го пускал всъщност Купих си го от Щатите 2008 - зарядното даже е американски стандарт и трябва да си вземете преобразувател за наш/вървят 1-2лв по магазините, може да се смени и кабела направо - също 1-2 лв/ или да го зареждате от компа. Причина за продажбата - фен съм на ПС и тогава си купих две конзолки да играем двойна с приятели. Естествено идеята е едно, но на практика и двете седят и събират прах. Затова реших да продам едното, а другото да ми остане спомен. При желание купувача може да си избере едно от двете/другото обаче е обикновеното piano black - също 2001, също с 5,50 gen-d3 и цената е отново същата/. Забележки по външен вид няма - с две думи като ново. Батерията също е като нова. Комплекта включва : - 1бр конзола с батерия - 1бр 4gb памет - 1бр прозрачно пластмасово калъфче/порядъчно издраскано от превоза за сметка на запазена конзола/ - 1бр черно калъфче - 1бр usb кабел - 1бр зарядно Снимки Цената, която търся е 230лв 195лв. От Пловдив съм. Контакти на ПМ или на телефон 0876 582665 след 18,00ч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rex80 Posted April 17, 2011 Author Share Posted April 17, 2011 Нова цена - 230 195 лева Само за Пловдив - не ми се занимава с куриери за момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.