Jump to content
BulForum.com

Продавам PSP 2001

Recommended Posts

Продавам PSP 2001 star wars edition. Последно съм го хаквал с 5,50 gen-d3. Оттогава и не съм го пускал всъщност :) Купих си го от Щатите 2008 - зарядното даже е американски стандарт и трябва да си вземете преобразувател за наш/вървят 1-2лв по магазините, може да се смени и кабела направо - също 1-2 лв/ или да го зареждате от компа. Причина за продажбата - фен съм на ПС и тогава си купих две конзолки да играем двойна с приятели. Естествено идеята е едно, но на практика и двете седят и събират прах. Затова реших да продам едното, а другото да ми остане спомен. При желание купувача може да си избере едно от двете/другото обаче е обикновеното piano black - също 2001, също с 5,50 gen-d3 и цената е отново същата/. Забележки по външен вид няма - с две думи като ново. Батерията също е като нова.

Комплекта включва :

- 1бр конзола с батерия

- 1бр 4gb памет

- 1бр прозрачно пластмасово калъфче/порядъчно издраскано от превоза за сметка на запазена конзола/

- 1бр черно калъфче

- 1бр usb кабел

- 1бр зарядно

Снимки

73072360d4fd26da.jpg

a36052cdbda08b93.jpg

edc51b4efe82cda0.jpg

Цената, която търся е 230лв 195лв. От Пловдив съм. Контакти на ПМ или на телефон 0876 582665 след 18,00ч.

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...