TaNo. Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Продавам nokia s319 чисто нова от м-тел купувана! гаранция 24 месеца Намира се в Пловдив, цена 25лв тел.0883 443 809 Пускам темата отново понеже на който го бях пратил не отиде да си го вземе от еконт Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Здравей, Може ли да дадеш линк към "Nokia s319", не мога да намера такъв телефон? Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonade Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Здравей, Може ли да дадеш линк към "Nokia s319", не мога да намера такъв телефон? Поздрави Предполагам, че става въпрос за следния апарат: МТел s319 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Предполагам, че става въпрос за следния апарат: МТел s319 Здравей, Този го намерих, но не е Нокиа... Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimvel Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 и аз ненамерих такава нокиа Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaNo. Posted February 13, 2011 Author Share Posted February 13, 2011 незнам каква марка е телефончето, мен ми казаха в м-тел че е нокия! Нова цена 20лв !!! ModEdit: В заглавието ти пише 25 лева - в темата тръгваш от 30, защо? Освен това не може да продаваш нещо, което не може да обясниш какво е ; снимката ти е малка и на нея не могат да се видят никакви подробности, а можеше просто да препишеш модела от самата кутия. Ако до довечера не коригираш описаните пропуски, темата ще се затвори без право за повторно пускане! Не съм обърнал внимание понеже съм копирал от старата тема, извинявам се за което! А за модела съм го написал, всичко което пише от кутията.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan ivanov Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Телефончето ми харесва ,цената ме устройва.Преди малко ти звънях ,но нещо не ми вдигаш 0887737816-да се чуем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaNo. Posted February 14, 2011 Author Share Posted February 14, 2011 телефончето е продадено на колегата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.