mic Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Здравейте, предлагам чисто нови адаптери DELL OEM поръчани от тях имат и гаранция 1 месец. Адаптерите са Slim Кат номер J62H3 - 90W 42лв снимка Кат номер 5K74V - 65W 35лв Снимка Кат номер T282H - 30W (с английски стандарт) 30лв снимка Адаптерите са без захранващ кабел ако искате и кабел + 5лв Ако искате преходник за 30W-товия + 4 лв Намират се в Пловдив За контакт 0898737216 и ПМ За другите градове Еконт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Колега имам интерес от 90W адаптер, но точно на него не ти работи линка за да го видя визуално. Ако може да дадеш реална снимка на адаптера и буксата --- 90 W. По номерчето ми излиза старият адаптер който изобщо не е слим. При твоят адаптер на самата букса ли е синият индикатор, ако е такъв имам интерес ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mic Posted February 3, 2011 Author Share Posted February 3, 2011 Колега имам интерес от 90W адаптер, но точно на него не ти работи линка за да го видя визуално. Ако може да дадеш реална снимка на адаптера и буксата --- 90 W. По номерчето ми излиза старият адаптер който изобщо не е слим. При твоят адаптер на самата букса ли е синият индикатор, ако е такъв имам интерес ? Аз линкът го отварям няма проблем с него Адаптерът е точно такъв какъвто търсиш - с син индикатор на буксата , слим - със широка букса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.