Jump to content
BulForum.com

Лаптоп HP nc6000

Recommended Posts

Лаптопът е с проблем на захранващия чип, работи но изключва. Ако някой се заеме да си го ремонтира или иска части от него моля да се обади. Цена за целия 100 лева. на части по договорка. Има всичко и работи. Рам , хард , процесор и т.н. всички дреболии .Моля пишете на email:[email protected] или се обадете на телефон 0885066221 . От Пловдив съм.

Продаден

Няма да е лошо да дадеш някакви спецификации на лаптопа, за да не гадаем и да питаме постоянно, а също и примерни цени за отделните компоненти.

На мен лично ми трябва харддиск АТА и ме интересува твоя с какъв капацитет е , състояние и цена?

Няма да е лошо да дадеш някакви спецификации на лаптопа, за да не гадаем и да питаме постоянно, а също и примерни цени за отделните компоненти.

На мен лично ми трябва харддиск АТА и ме интересува твоя с какъв капацитет е , състояние и цена?

харда е 40 gb АТА в изправно състояние без лоши сектори.Клипни ми да обсъдим цената ако те интересува.

Ето и линк със спецификациите http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/11794_na/11794_na.html

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...