jpgel Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Лаптопът е с проблем на захранващия чип, работи но изключва. Ако някой се заеме да си го ремонтира или иска части от него моля да се обади. Цена за целия 100 лева. на части по договорка. Има всичко и работи. Рам , хард , процесор и т.н. всички дреболии .Моля пишете на email:[email protected] или се обадете на телефон 0885066221 . От Пловдив съм. Продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
pesho78 Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Няма да е лошо да дадеш някакви спецификации на лаптопа, за да не гадаем и да питаме постоянно, а също и примерни цени за отделните компоненти. На мен лично ми трябва харддиск АТА и ме интересува твоя с какъв капацитет е , състояние и цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpgel Posted February 2, 2011 Author Share Posted February 2, 2011 Няма да е лошо да дадеш някакви спецификации на лаптопа, за да не гадаем и да питаме постоянно, а също и примерни цени за отделните компоненти. На мен лично ми трябва харддиск АТА и ме интересува твоя с какъв капацитет е , състояние и цена? харда е 40 gb АТА в изправно състояние без лоши сектори.Клипни ми да обсъдим цената ако те интересува. Ето и линк със спецификациите http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/11794_na/11794_na.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.