BVB80 Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 1 / Акумулаторен винтоверт 18V SKIL 1003AА. с две батерий,зарядно 3часа ,куфар ,лампичка за осветление,и две скорости.ЦЕНА–120лв. 2 / Акумулаторен винтоверт KING KRAFT 19,2 в. с една батерия ,зарядно 1 час. куфар мерител на батерията.ЦЕНА-100лв SKILA -е на 7-8м. KING KRAFT -е на 3-4м. но нямат гаранция.Така съм ги скрил че немога да ги намеря 3 / ударна дрелка СКИЛ 800 вата.две скорости .настройване на оборотите и ляво-дясно движение. ЦЕНА-100лв. пращам по ЕКОНТ-за ваша сметка. Намират се в село Радомирци. тел.0899035030-Бисер Имам и снимки но незнам как да ги кача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 ........... Имам и снимки но незнам как да ги кача. Ами ако не беше бързал да пишеш, а беше прочел 2-рата тема ТУК, щеше да разбереш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BVB80 Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 Здравей.Четох го,и пак не го разбрах.Не съм много на ясно с тези неща за което извинявайте.Сега пак четох,опитвах и пак нищо.Като натисна там отгоре на иконката кадето пише "добави снимка"и ми излиза :URL на снимката.Качих снимките в някаква папка ,но неразбрах какво стана.Моля да ме извините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.