black_ice Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Продавам аксесоар за телефон, ключодържател, и др. Представлява живо кактусче, в сфера Ето линк да добиете представа кактуса е като този на ключовете. Имам 15 бр. тъй като от едно място ми дължаха известна сума пари, но неможаха да ми я дадат. Цена 5 4 лв. бр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delux pv Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 може ли малко повече инфо за тези капту си Продавам аксесоар за телефон, ключодържател, и др. Представлява живо кактусче, в сфера Ето линк да добиете представа кактуса е като този на ключовете. Имам 15 бр. тъй като от едно място ми дължаха известна сума пари, но неможаха да ми я дадат. Цена 5 лв. бр. може ли малко повече инфо за тези кактусчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_ice Posted February 2, 2011 Author Share Posted February 2, 2011 може ли малко повече инфо за тези капту си може ли малко повече инфо за тези кактусчета Здрасти, малко се забавих с отговора, ако искаш прати на ЛС координати и направо да се срещнем ако искаш да ги видиш. Иначе в линка, който съм дал е написано всичко. Когато им стане малка капсулката си ги местиш в саксия и си го гледаш. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_ice Posted February 4, 2011 Author Share Posted February 4, 2011 Нова цена на хубавите живи кактусчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.