ladafan Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Здравейте! Продавам следните неща: 1. Sony Ericsson K800i - Единият проблем се състои в това , че ми изхабява прекалено бързо батерията дори и в режим на готовност за няма и 24 часа. Пробвал съм с друга батерия - резултатът е същия. Другият проблем е с буксата за зареждане - не прави добър контакт с зарядно и слушалки , а при опит за свързване с usb към компютъра не ми се появяват двата режима на свързване. На външен вид смея да твърдя , че е сравнително запазен. Има БГ меню и работи с всички оператори. Лайфтаймерът показва 57:52:33. Освен описаните проблеми телефонът работи безупречно. Продава се с кутията, прилежащите книжки, диск с софтуер, кожена каишка за ръка(неизползвана), зарядното, оригинално хендсфрий и usb кабела. Пълни характеристики на телефонът. Тук съм качил реални снимки на апарата. Търся му 50 лева. 2. Усилвател "Студио" 2/ 2x35W. Проблемите при него са два - регулаторът за басите не работи, и подсветката на стрелковия уред работи когато си поиска. Търся му 25 лева. - продаден При интерес пишете в темата, на ЛС или 0876 271 281. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladafan Posted February 3, 2011 Author Share Posted February 3, 2011 Нова цена на телефонът - 45 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladafan Posted February 8, 2011 Author Share Posted February 8, 2011 Окончателна, неподлежаща на коментар цена на усилвателят - 20 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gencho720 Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 понеже съм от софия и трябва да ми го пратиш по еконт ти давам 15 лева за усилвателя а и му трябва нов потенциометър Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladafan Posted February 19, 2011 Author Share Posted February 19, 2011 Усилвателят е продаден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.