A55A551N80R Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 1.ПЦ.Става въпрос за ПЦ-то оттая тема, като го купувах, точно тогава си сменях монитора с 22 ТФТ и ми трябваше някаква стара машина, да закача на стария монитор и да ги фърля на село, като ида там да има какво да правя, ама той пък монитора взе че хептен гръмна, така че... Има си ЦД, работещо, става най много за филми и музика.Даже има качен уин и бая музичка, който иска ще го пробваме. Снимки: 2.Скенер.Не помня откъде го имам, работещ е, липсват му кабелите само че, загубил съм ги някъде, понеже не го ползвам, който го купува може да си донесе и да го тестваме. Снимки: 3.Хард Диск 6.4 ГБ, Макстор, работещ, давам го с кутийка за ХДД. Снимки: 4.Видео карта 64 мб, Радеон 9000, ТВ аут, на картата пише Gigabyte, GV-R9000, REV 1.0.Давам я с антистатичната торбичка на снимката. Снимки: 5.Архаичен-матричен принтер, 99% съм сигурен, че е работещ(подари ми го много добър приятел, на който не му трябваше и така каза...)Лексмарк, нямам от онея архаичните дебели кабели, с които работи Снимки: 6.Два кабела.Единия е захранващ за комп, а другия монитор--->видео карта, само че не ДВИ(или както се водят там тея по-новите) ами обикновен. Снимки: 7.Гсми:Сименс А60, перфектно работещ, само че със счупен дисплей(вижда се около 60% от дисплея само ;( )Две Нокии 61 00, едната е перфектно работеща, само това, дето от слушалката се чува много тихо.Другата пък е с чисто нов панел, само че когато си иска пали.Взех я с идеята да й сложим говорителчето на другата и от 2те да направим една, ама си взех нов телефон и останаха така. Снимки: 8.Нокиа 7650.Не се навеждайте, когато сте с впит панталон и ГСМ-а ви е в задния джоб, защото вижте какво става с дисплея ;( .Всичко останало по телефона работи.Едно време беше гъзария, смартфон го водеха :Д бех си качил плеяр и пусках еметройки на гаджетата. :Д :Д Снимки: 9.Зарядни за ГСМ.1 бр за нокиа, 1 бр за сименс. Снимки: 10.Лазерен принтер, подарък ми е от @Пампоров, ей оттая тема Снимки: ________________________________________________________________________________ __ Цени: Понеже правя разчистване и никога не съм продавал такива работи досега, незнам колко вървят, колко пари да им искам.Слагам някакви ориентировъчни цени, приемам критики и хокания ако съм ги надул прекалено много на ПМ. 1.Колкото съм го взел:30лв. 2.10лв. 3.5лв. 4.20лв. 5.5лв. 6.1 левче за захранващия, 2 левчета за видео-кабела. 7.20 лв за 3те телефона 8.Пак 20 лв. 9.По 2 левчета бройката 10.Цената, на която съм го взел 1 двулитровка бира(само че аз не искам Шуменско като @Пампоров ами Каменица):Д Шегувам се 10 е бонус ако някой вземе всичко на куп Цена на всичко на куп: 85лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Скенера само снимки ли си има, нещо като модел, марка, LPT, USB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted February 6, 2009 Author Share Posted February 6, 2009 Скенера само снимки ли си има, нещо като модел, марка, LPT, USB? Не е с УСБ, с онея дебелите кабели е отгоре пише ScanMagic 1200 CP.И отзад вече има някакви работи, не разбирам.Това мога да кажа за него. П.П.Пак повтарям,понежа хал хабер си нямам от тея работи и не съм наясно колко струват,ако някой мисли, че цената за нещо е мн висока, приемам критика за цените, но на ПМ, веднага ще едитна цената в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 6.другия монитор--->видео карта, само че не ДВИ(или както се водят там тея по-новите) ами обикновен. кабела е мъжко/мъжко VGA -> VGA (нови в магазина са по 13 + лв) супер цена има ако на някой му трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Ще купя видео кабела. Изпрати ми на ЛС как да го взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venpld Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 iskam da zakupia printera. zapazi mi go Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted February 7, 2009 Author Share Posted February 7, 2009 Матричния принтер го взеха тая сутрин, скенера е запазен, @Джеронимо, писаха ми за видео картата, харда, лазерния принтер и кабелите на куп, така че предпочитам заедно да ги продам, ако се откаже човека ще те имам предвид. П.П.И стига сте ми пращали толкова много ПМ , задръсти ми се кутията, а и така не се знае кой преди кой е писал, и трябва да пиша в темата кое е продадено, кое запазено и кое не....Пишете в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 Искам да попитам дъното на компа със s.370 ли е за процесора и точно кой модел е. Изпрати ми на ЛС тел. за контакт, по възможност Вивател или стационарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted February 7, 2009 Author Share Posted February 7, 2009 Искам да попитам дъното на компа със s.370 ли е за процесора и точно кой модел е. Изпрати ми на ЛС тел. за контакт, по възможност Вивател или стационарен. Съжалявам, компа не го продавам на части, само цял , и без това е 30лв..., трябва да обявя някакви смешни цени. Иначе получих критика на ЛС за видео картата, свалям цената на 15 лв(няма си представа колко вървят тези работи) Нокиа 7650- вече 10 лв. П.П.(Съответно, пада и цената за всичко на куп с тези суми). Link to comment Share on other sites More sharing options...
huchetario Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 видеокартата PCI ли е или AGP Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted February 7, 2009 Author Share Posted February 7, 2009 AGP Link to comment Share on other sites More sharing options...
djforce Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 iskam da vzema dvete nokii , pi6i mi dali sa prodadeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted February 11, 2009 Author Share Posted February 11, 2009 Останаха 1,2,3,4,8,10, както и едното зарядно(за Сименс). Нови цени(не мога да си едитна първия пост, поради някаква странна причина, затова пиша тук). 1-25 лв. 2-8лв. 3-5лв. 4-15лв. 8-10лв. Зарядното - 1.5 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metodi_1912 Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Ако подаряваш лазерният принтер пиши на лс Link to comment Share on other sites More sharing options...
neptun Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Взимам видио картата Ati Radion 9000-15лв с поздрав neptun Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted February 13, 2009 Author Share Posted February 13, 2009 Останаха 1,2,3,8 и 10 към тях, евентуално, ако някой вземе всичко. Ако някой вземе всичко наведнъж-20% отстъпка върху общата цена(50-10=40лв.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted February 16, 2009 Author Share Posted February 16, 2009 Останаха само 2 и 10. 10 левчета за двете. Също така и Сименса А60+зарядно за него.(7лв) Link to comment Share on other sites More sharing options...
metodi_1912 Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Запринтера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radev Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 Купувам 2 и 10 Ако не са продадени все още Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Jackson Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Остана ли нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.