joro_got Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Търся кабел USB <-> MiniUSB, какъвто се ползва за Фото камери, GSM-и, PDA... Дължината не е от значение (може и само преходник да е). Сигурно има по магазините но нямам време да търся, а където съм мяркал бяха много скъпи... Ако някой ми каже къде конкретно е виждал по-евтин или има излишен..., да пише. Също трябва ми и преходник женско-женско USB или miniUSB <-> miniUSB (не съм попадал на такъв до сега)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lHaNNiBaLl Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Търся кабел USB <-> MiniUSB, какъвто се ползва за Фото камери, GSM-и, PDA...Дължината не е от значение (може и само преходник да е). Сигурно има по магазините но нямам време да търся, а където съм мяркал бяха много скъпи... Ако някой ми каже къде конкретно е виждал по-евтин или има излишен..., да пише. Също трява ми и преходник женско-женско USB (не съм попадал на такъв до сега) ЖенскоUSB -ЖенскоUSB - 1,50-2,00лв. USB - MiniUSB - 2,00 лв в компютарните магазини ги има ако си намериш някои ти го даде 2 ръка, дукато го вземеш може ти излезне и по скъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_got Posted June 27, 2008 Author Share Posted June 27, 2008 ЖенскоUSB -ЖенскоUSB - 1,50-2,00лв. USB - MiniUSB - 2,00 лв в компютарните магазини ги има ако си намериш някои ти го даде 2 ръка, дукато го вземеш може ти излезне и по скъпо Кажи в кой точно компютърен магазин си ги виждал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lHaNNiBaLl Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 SBS PIC Computer RESET Computer -- последно бях до тоя магазин, и парво виж тук Има и в магазини за втора употреба, ама не винаги имат в наличност Link to comment Share on other sites More sharing options...
4140 Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 В Кузмов също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 Пробвай първо в големите магазини -Конрад, кузмов и т.н. Че на мен преди година ми искаха 11лв в резет, а в Деком - 15лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLOw_DaNCe Posted June 28, 2008 Share Posted June 28, 2008 На ул.Гладстон до магазина на JAR computers има едно магазинче, там има доста преходи а и в самия JAR също може да намериш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.