Breez Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 В перфектно състояние...с кутия книжки и.т.н.Цена 120 лева! http://www.pioneer.eu/eur/products/archive...600R/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
no7 Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Колко време е ползван плейъра? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted November 21, 2008 Author Share Posted November 21, 2008 Колко време е ползван плейъра? Около 3 години,но предимно в радио режим....да съм завъртял 7-8 диска на него максимум!Като новичко си е,ако имаш желание ела го погледни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted November 23, 2008 Author Share Posted November 23, 2008 110 лева нова цена за хубавото пайнерче! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted November 26, 2008 Author Share Posted November 26, 2008 Май никой не иска страхотен player на смешна цена?!....100 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 А колко каналчета се води това , защото смятам да го използвам за басскаса и ми трябват изходи ... ? Доколкото разбрах от линкчето е 2 ? ( External unit control via IP-Bus 2 ) 2 канала ли е или аз нещо съм зле с английския Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 А колко каналчета се води това , защото смятам да го използвам за басскаса и ми трябват изходи ... ? Доколкото разбрах от линкчето е 2 ? ( External unit control via IP-Bus 2 ) 2 канала ли е или аз нещо съм зле с английския Ти без стъпало ли искаш да вържеш касата? Аз имам този модел CD и каса JBL бриджната към два от 4-те канала на стъпалото, та си друса много сериозно. Относно чистотата на звука няма забележки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted November 29, 2008 Author Share Posted November 29, 2008 А колко каналчета се води това , защото смятам да го използвам за басскаса и ми трябват изходи ... ? Доколкото разбрах от линкчето е 2 ? ( External unit control via IP-Bus 2 ) 2 канала ли е или аз нещо съм зле с английския Oсвен 4-те канала от евробуксата си има и изход за стъпало така,че комбинации може да си правиш много.Аз лично ползвах за предна линия 2-канала от буксата а за отзад имах елипси и бридж бас през стъпалото!Ето и актуална снимка на самият плейър.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.