Jump to content
BulForum.com

Sothbiss

Buy/Sell/Дом Moderator
  • Posts

    4287
  • Joined

About Sothbiss

  • Birthday 10/31/1916

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    The city under the hills

Recent Profile Visitors

5391 profile views

Sothbiss's Achievements

Депутат

Депутат (7/9)

  1. Само един път през живота си съм ходил на 4dx и повече не бих повторил. IMAX is the way to go.
  2. Dune: Part Two - първият не го гледах на кино, но с втория поправих грешката. Вери найс е и оценката в IMDB е напълно оправдана.
  3. От BMW на Subaru, това се казва ъпгрейд. Добре дошъл при правилните производители на коли. Честито.
  4. Аз също залагам на рутера. Преди години имах подобен проблем с един евтин. След смяна, всичко се оправи.
  5. Чефич, ти като местен У Америката, я кажи наистина ли е толкова зле положението с тия гейове/лесбийки, транс и т.н. От време на време гледам клипове в тубата и като че ли е най-зле в Калифорния, след това Ню Йорк. Как са централните щати, южните? Покрай политиката на Байден май много им се увеличиха акциите и бая се налагат.
  6. Тази година се открехнах откъм horror story driven игри. Силно препоръчвам всичко що е излезнало от Supermassive Games. Тези пичове знаят как да поднесат интересна история, която привидно започва нормално, но с развитието на играта/игрите става яко WTF.
  7. Това ми е втората дизелова кола и сравнено с първата (Сузуки SX4 2008) е направо друго измерение. Нито трака, нито вибрира, вози много комфортно. Тази година бях до Белград с нея и ходенето до там дори не се усети. Карам я почти изцяло градско и разхода ми е 6.7/10. Като части не мога да кажа, защото нищо не съм сменял (след първото по-голямо обслужване, което ми излезна към 600 лева по спомени). Аз си я карам при мой познат майстор, който всяка година ми казва, че ако всички клиенти са като мен, ще остане без пари Иначе моята е 1.7, 115 коня и въпреки че не изглежда много, турбото "удря" на ниски обороти и си е бая пъргава.
  8. Може да хвърлиш едно око и на Хюндай Ту(к)сон 2016-та. Аз съм с такава от 3 години и съм много доволен. Идеална за градско и извънградско. Моята не е 4х4, така че за офроуд по-скоро няма да се справя много добре.
  9. Явно не само на мен ми е направило впечатление, че блЯк петъка тази година (особено при емаг) беше доста слаб. И аз трябваше да залитна към немско за нещото, което търсех
  10. Ключове за джам 10 от бая години купивам от ebay.com. Преди намирах за по 3-4 долара. Сега гледам най-евтините започват от 7-8. Инфлация, батко Вземи си Windows 10 Pro, хич не ги гледай другите версии.
  11. Магданозе, ако не те притеснява, че е от Германия, бих те посъветвал да хвърлиш едно око тук: https://www.mindfactory.de/product_info.php/16GB-XFX-Radeon-RX-7800-XT-Qick-319-Core-Aktiv-PCIe-4-0-x16--Retail-_1507142.html Особено за видео картата, че в България цените са осезаемо по-високи. Също така, ако рядко сменяш части, защо направо не скочиш на 7800x3d: https://www.mindfactory.de/product_info.php/AMD-Ryzen-7-7800X3D-8x-4-20GHz-So-AM5-WOF_1481120.html 7600x е прекрасен, но ако е гарга, да е рошава
  12. А, добър ден. Според мен даже прекалено много се мъчи с тази ябълка. Честито завръщане в бащината къща! Аз скоро ще подменям моя и за момента не съм се спрял на конкретна марка/модел, но леко клоня към Poco.
×
×
  • Create New...