Jump to content
BulForum.com

Коя марка GSM предпочитате и защо


assi

Коя марка GSM предпочитате?  

309 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

  • Replies 306
  • Created
  • Last Reply
trudno e da se kaje prosto taka za6toto i dvete marki imat i hubavi i ne 4ak tolkova hubavi modeli.ti kvi pari si gotov da dade6 za gsm?

Еми дъртия дава до 300лв. B)

Link to comment
Share on other sites

Az sam fen na Alcatel. Ne sa gazarski telefoni, no na men mi varshi chudesna rabota i ima vsichko koeto mi triabva.

Да те са евтини телефони с много екстри. :punk

Link to comment
Share on other sites

vij tuk (moje da si izbira6 modeli i da gi sravqva6). li4no men pove4e me kefi siemens-a.samsunzite do 300 lv sa s dosta po malko ekstri ot siemensite na tazi cena - pone takova e moeto mnenie.(izkliu4vam display-ite kadeto samsung rulez).i pak po moe mnenie siemensite sa s po dobyr vyn6en vid. ;)

 

p.s.nai vajnoto e telefona koito 6te si zeme6 da ti harsva na teb

Link to comment
Share on other sites

Само да предупредя тези които ще си купуват сименс - първо го поискайте да го разгледате и се опитайте да пуснете една игра, аз мерих на сестра ми на М55-цата 1 мин и 45 сек от избора на "extreme games" от менюто, до тръгването на самата игра - то не бяха "loading", то не бяха пясъчни часовници да се връткат... ужас !!! Толкова бавно работи че може сериозно да ви изнерви, затова казвам да го видите сами и да си прецените дали конкретно вас това ви се струва много или не.

Друг недостатък който мога да посоча е "композитора". Страшно ограничено нещо. Ако някой си прави илюзии че ще отвори списание Hi-Comm или подобно и ще започне гледайки от там да си въвежда в телефона "най-новите хитове", по-добре да забрави и да махне това от въображаемия си списък с предимства на този телефон пред останалите които нямат композитор. Защото всъщтност това което имате тука е набор от готови samples които не можете да променяте, само може да подреждате и да сменяте темпото. Има 4 набора от samples и не видях начин да се зареждат нови. Всеки набор има 4 инструмента по 3 samples от всеки.

 

А, и още нещо ме дразни мен страшно много - начина по който се мени постоянно мястото на бутона за потвърждение - нали има 2 softkey-а и тяхната функция постоянно се мени на "Yes" или "No", ама ту левия е "Yes", ту десния е "Yes" ! Страшно изнервящо за потребител на Nokia дето е свикнал по 15 пъти да помпи един и същ клавиш без да гледа, защото незнайно как винаги това което му трябва е на точното място !

 

maddrum, и аз съм виждал C25 да пада от раницата сложена на рамото на собственика му и комантара беше "нищо му няма, често му се случва", но си мисля че не всеки модел е така.

 

ааааа, сетих се нещо гадно което съм виждал да се случва на един сименс, ще го споделя като любопитка, не го приемайте като анти-сименс, защото това може де се случи на всеки телефон : в казармата един пич си изпусна C45-цата в тоалетната на 2-рия етаж, и като му звъняхме се чуваше да се обажда някъде от тръбите, на другата сутрин лиснаха няколко кофи вода за да го избутат и го причакаха при шахтата където доплува носейки се по повърхността, с малко гадости по клавиатурата които няма да описвам в подробности.... и след като беше измит и подсушен мисля че запали, но му беше изгорял дисплея, така че признаците на живот бяха само звукови :)

пу-пу, да не ви се случва такова нещо :sick

Link to comment
Share on other sites

Abe ne znam oba4e kvoto i da si govorim spored men NOKIA ubivat vsi4ki...

Okolo polovinata hora sa sys NOKIA....

BTW az sy6to bih ti prepory4al nokia shtoto sa mnogo tituluvani i s tqh nikoga nqma da ima6 problem....(Daje i ot udar v stenata..e zavisi i ot modela)

Ama prosto i mnogo sa funkcionalni i lesni za upotreba....

Abe vseki sam si re6ava az tova ti prepory4vam

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...