Jump to content
BulForum.com

Renault Twingo


charmock

Recommended Posts

Колеги, тъй като ми предстои закупуването на още една кола за жена ми, съм се спрял на въпросното франсе. Но тъй като никъде не намирам подробни мнения, моля ако някой е карал такова Рьоне, да даде компетентно мнение. Никога до сега не съм имал допир с френски коли и нямам никакви впечатления от тях. И въпреки мнението на кумът ми който твърди, че французите освен с....и, друго не могат да правят, аз все пак съм се спрял на модела.

Благодаря ви предварително за компетентните мнения.

Link to post
Share on other sites

Имах Рено Клио преди време, сега по необходимост карам Ситроен Берлинго, а съм си прибрал Нисанчето Микра в един гараж и постоянно ме сърбят ръцете да го извадя и да си го карам. Та с две думи: кумът ти е прав. Но това, че подкрепям твоят кум не означава, че те разубеждавам, просто има много по-здрави и приятни варианти пред Туинго-то. :rolleyes:

Link to post
Share on other sites

Аз зная, че е така, но тук фактора е цената за която бихме могли да придобием Туингото. Пък и тя няма да е основна кола. Просто жена ми да си джитка из града. Просто ми трябва нещо икономично и ежедневно.

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Здр. може би е късно за темата но мъж съм сменил съм сигурно 50 различни автомобила от над 2 год.карам "TWINGO" 99 год. вече е на 220000 км. и още съм влюбен в него.

Link to post
Share on other sites

Моят съсед е много доволен от Туингото си. За градска кола е един добър избор. Аз само съм сядал в такова и мога да твърдя, че е учудващо удобно.

Да ме прощава кумът ти, ама това е сектантско изказване.

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...