Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

А ти да не си от хората, които гледат само 30 секунди от филма :D ...

 

 

Ти мани, ами някои докарват най-много до 20... :evil

Ами за мен лично, когато не съм с жена, а просто лъскам бастуна, целта е да достигна сюблимния момент и да си легна с по-малко напрежение и по-качествен сън, защото обикновенно аз тогава го правя. За мен самят път до достигане на този момент, когато съм сам, не представлява особен интерес и кой знае какво удоволствие. Това че вие си правите по половин-един час чикия, не означава че аз не мога да се сдържам и да чукам цяла нощ когато реша, а просто ви прави заклети чикиджии :D :lol:  :evil Вие какво - говорите си мръсотии и си удряте шамари докато го правите ли :D :lol: :lol:

Edited by NEO_DDT
Link to comment
Share on other sites

Абе, каквото и да си говорим, друго си е да му извиеш главата..спорно, безпорно... :lol:

 

Няма беЗПорене тука, освен ако не си нещо повреден... Яко ги порим като риби  :laughing:

Link to comment
Share on other sites

Ами за мен лично, когато не съм с жена, а просто лъскам бастуна, целта е да достигна сюблимния момент и да си легна с по-малко напрежение и по-качествен сън, защото обикновенно аз тогава го правя. За мен самят път до достигане на този момент, когато съм сам, не представлява особен интерес и кой знае какво удоволствие. Това че вие си правите по половин-един час чикия, не означава че аз не мога да се сдържам и да чукам цяла нощ когато реша, а просто ви прави заклети чикиджии :D :lol: :evil Вие какво - говорите си мръсотии и си удряте шамари докато го правите ли :D :lol: :lol:

Тука ревах... 3 пъти. Мръсотиии хахахахахх
Link to comment
Share on other sites

Рон Джереми бил порноучастник.Има страничка в Уикипедиа.И това го разбрах не защото гледам порно,а благодарение на Булфорум. :lol:

Link to comment
Share on other sites

...платформи за копане....

 

Off/ За множество платформи някои рискуват с това, дето го изнесоха преди 2-3 дена:

 

Фирма за улуци в Кюстендил крадяла огромни количества ток, установи репортаж на бТВ. Според източници на телевизията, причината била, че компанията всъщност добивала криптовалутата биткойн.

 

-------------

 

Free shipping, брат. ДДС-то няма да го плати, индиеца ще пише цена 19 USD. Безплатно до UK и оттам за 5-6 лв. до БГ.

Сега за цената: като сравниш ръчната изработка на индийския шах с пластмасата на "българското" и ще видиш, че всъщност индийския шах е без пари :P

Поне за мен.

 

За теб и за някой друг - може би. Узито обаче иска просто нещо по-стабилно като изработка и съчетано непременно с табла (ония табла нямат) и което да не струва колкото тези с "ювелирната изработка" и ако забеляза му трябва за петък. А за ДДС-то си много в грешка, ако ще индиецът да пише, че му е баща и му праща неговия си шах от детските му години, никой вече не се връзва на такива мохабети, особено когато се праща нещо с големина над тази на телефон. ;)

А за фрий шипинга - никъде не го пише и изобщо, може и да е така, но трябва да се пита изрично продавача, понеже неведнъж са ставали разминавания точно по този параграф, когато не е била указана стойността на доставката. И за завършек - чисто формално в момента за $19 се дължи ДДС, така че трябва да го пише за $18. :P

Link to comment
Share on other sites

Това щях да кажа и аз - защо продължаваме да спорим, след като той е писал какво точно търси и за кога? Ако искаш да спорим как точно лъжеш митниците с ДДС-то и да дадеш челен опит, по-добре да минем в другата тема за онлайн пазаруването. На мен поне ще ми е любопитно да разбера как го правиш, особено за продукти от щатите, тъй като аз си плащам всяко мито и ДДС, на всяка една стока, с леките изключения когато някой разсеян митничар е отишъл на работа недоспал. ;)

Link to comment
Share on other sites

Понеже направихме изцяло офтопик там, преместих темата в коша, ако имаш желание да пишеш още по нея...аз лично нямам, а и ти не щеш да кажеш как си спестяваш митата и ДДС-то, което пък води до извода, че като не казваш на Узито начина, той ще си поръча за 200 долара шах, индиецът ще го пише за 18 и накрая нашите пак ще го пратят до митницата да си освобождава пратката. :P

Link to comment
Share on other sites

Абе ти езика сигурно си го разбираш, ама не на всеки му пускат бонуси - споменах, че от много време съм останал с впечатлението, че съм едва ли не единственият карък, който чинно си плаща всяко ДДС на всичко, което по курса на деня минава дори и със стотинки 30-те разрешени нещастни левчета, които въведе Дянков навремето. :moon:

Link to comment
Share on other sites

Да де...то само аз май ти лазя по нервите като гледам. :laughing: :love

 

Не, не си ти, Виден не харесва неща, защото са хубави, а защото човека, който ги прави/казва е "велик". Един от най-предубедените човеци, които познавам.

Например Киану Рийвс. Страшно бездарен актьор, но трябва да го уважаваме като такъв, защото като човек бил преживял много и имал труден живот.

Дейвид Линч - обявен за объркващ от страшно много хора изучаващи филмово изкуство, а филмите му са нещо, което трябва да изучаваш в продължение на 3 седмици след гледане, за да вникнеш в идеята и да прецениш евентуално добра ли е била тя аджеба.

 

Всичко, което кажа аз се подлага под съмнение, но ако дойде някой "по-авторитетен" и каже същото - информацията веднага се приема безусловно. По-смешна е сходната ситуация, но когато аз кажа правилна информация, а "по-авторитетния" каже грешна или подвеждаща и наш Виден се закачи за грешната.

 

На него сигурно и този филм на Линч ще му хареса и ще е гениален единствено, защото е напълно произволен и безсмислен.

 

https://youtu.be/oJ_t1eOAipo

 

Приятно гледане, ако някой го разбере, ще се радвам да ми го разясни, защото за мен това е толкова произволно, че чак ме е срам да го гледам.

Link to comment
Share on other sites

Разяснения се намират:

 

 

Lynch did this to show how the school system conforms and shapes our beliefs into the way they want. It shows a little girls mind struggling to accept these teachings, but the school is ejaculating the alphabet into her brain thus killing her own thoughts and ideas which is why she covers her eyes and mouth, then vomits the blood that represents the schools teachings

 

 

Но мисля, че този коментар е по-уместен..

 

found this hard to masturbate to

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...