Jump to content
BulForum.com

курс по английски език


Recommended Posts

Търся желаещи от Пловдив за провеждане на курс по английски език, който да се състои в група от 4-6 човека (максимум 8). Занятията ще се провеждат в удобно предварително уговорено време от учасниците, като за момента се предвиждат 2-3 пъти седмично по 2 часа на всяко занятие. Идеята е курса да не е ограничен от продължителността - при желание обучението би могло да премине в целогодишно.Започването е веднага след като се запишат 5-ма желаещи. Таксата за курса ще варира в зависимост от броя на участниците, но ще е в рамките максимум 2,50лв/час.




п.п. Тъй като има възможност занятията да се провеждат в район ТРАКИЯ и това би спестило доста време на желаещите в момента е желателно курсистите да са от района, като това не е задължително !
Предварително се извинявам на админите за темата в точно този раздел, но така и не намерих по-подходящ във форума. Курса не е с търговска насоченост, по-скоро търся съмишленици, които да имат желание заедно да си разделим разходите по едно по-продължително обучение в сравнително малка група. Ако някой има подходящи съвети ще съм му благодарен да сподели в темата.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...