Jump to content
BulForum.com

Как се работи с програмката Betting Genius?


Recommended Posts

Значи интересува ме как се работи с програмата "Betting Genius"

Скоро четох в един топик за нея.Не помня кой е беше предложил, но става въпрос за познаване на точни резолтати.Помня че бяха писали че познавала от 50 до 80% от мачовете с една хубава система.Та ако някой знае как се работи с нея много моля да обясни.Се пак идва Европийското и е хубаво да има парички за БИРА.Мерси много !!!!

 

 

 

Едит: Не знам, но мисля че точно тук в Win_Apzz му е мястото на този топик.

Ако съм сбъркал нещо моля да ме поправите.

 

Едит:Забравих да ви дам линк.Който се интересува от нея : Тук се намира програмката

Link to comment
Share on other sites

Бе програмката наистина бачка ,ама проблема е че точно тия мачове дето уж ги слага най-твърди се издънват ,а тия дето са уж несигурни се получават :lol: На няколко пъти така заложих(представете си, заради един такъв "твърд" мач ми се издъни една много яка система и изгорях,а можех да взема 100лв)

 

П.С Самата програма работи на принципа на формата.Демек ако един отбор е печелил еди колко си мача ,се предполага да свърши равен или да загуби в следващия си.Аз лично се съмнявам се че ще работи за европейското.

Link to comment
Share on other sites

Probvai ia s BG parvenstvo da vidish dali ste poznae nesto :))

Tva za bulgarskite purvenstva mi haresa! :) Absolutno sum suglasen!!!

A puk inache tezi rezultati ne sa realni vuobshte zashtoto go niama elementut na iznenadata i ot tam---- tvurdite machove ne se poznavat. Ama shto puk da ne probvash to dali ti ili programa shte ti kage kvo da pusnesh ....... se sha zagubish :)

Inache niama da ima TOTO!

Link to comment
Share on other sites

Мерси за мненията.Даже едно голямо благодаря.Ама мен също така ме интересува как точно да го направя.Защото ми е много сложно.Ако някой е правил нека да даде пример снимка как се прави.Защото никаква представа си нямам за разиграването.Иначе с инасталацията сам 6+.Никакви проблеми.

Определено ще е трудн оза Европейското ама те ся почнаха Ейре и Русия ако не се лъжа такаче се може нещо да се спечели пък и аз ви писах в предишният поуст.Опитвам за БИРА покрай мачовете ся за ЕВРО 2004.

 

Мерси много за коментарите !!! :D :D :D

Link to comment
Share on other sites

Az ia biah razglejadal predi vreme tazi programa i shte ti kaja kakvo si smopniam.Parvo predpolagam znaesh, che triabva da si napravish update za parvenstvoto, koeto te interesuva.Posle izbirash macha, koito te interesuva i toi mai davashe v procenti vazmojnostite za 1,2 ili X. V obshti linii mislia, che taka stavashe.Tai kato sam saglasen s mnenieto na ostanalite, koito pisaha v tozi topic, ne se zadalbochih po-natatak. ;)

Link to comment
Share on other sites

Мерси на всички.Интересуваше ме точно как се прави .Ама аз започнах да понаучавам.Малко по-млако.Иначе сички са си прави задето може нищо да не стане от цялата работа де.Се пак нов СОФТУЕР такаче лошо няма да го поразучим.Пак и може кинти да се вадят.Ще пробвам.Ако стане нещо ще се пре пие на БИРФЕСТА.Айде пак благодаря и От мен приятно Европейско с много БИРА :D :D :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...