Jump to content
BulForum.com

Продавам железни джанти

Recommended Posts

След малко разчистване на гаража се оказа че имам джанти които няма да използвам.

И все пак на някой,който желае да си направи зимен комплект и да избегне монтаж и

демонтаж всяка пролет и есен, може да са му от полза. :woot

1. 4 броя 13" 4х100,централен ф58,голфови макар че аз ги карах на Фиат

2. 3 броя 13" 4х98 , централен ф 58.5/поне така ги измерих/от Фиат

Сигурно стават и на други марки,но това ще оставя за знаещите. :punk

Цени:

1.50лв.

2.30лв.

П.П. Голфовите са с старите ми гуми,така че демонтажа е за новия собственик. ;)

П.П. Гумите са демонтирани. :punk

Чисто нова джанта 4х100 13 цола от моргите и от гумаджиниците съм ги взимал по 15лв , в моргата старата 13 цолова е 10лв права и 5лв кривите, трябват ми за реното ми две прави 13 цолови джанти за зимните гуми, смятам да си ги взема от вулканизатора до военна болница за по 15лв нови. Ако ми направиш по добва оферта може и 4те да ти ги взема с едно единствено условие, да са прави!

Чисто нова джанта 4х100 13 цола от моргите и от гумаджиниците съм ги взимал по 15лв , в моргата старата 13 цолова е 10лв права и 5лв кривите, трябват ми за реното ми две прави 13 цолови джанти за зимните гуми, смятам да си ги взема от вулканизатора до военна болница за по 15лв нови. Ако ми направиш по добва оферта може и 4те да ти ги взема с едно единствено условие, да са прави!

Не си спомням да съм писал че някоя от джантите е крива,може и да си ги взимал,вземи си пак. :lol:

Гумите са демонтирани,така че си слагате каквито си харесате. :D

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...