Jump to contentPhoto

Филми: обща тема


 • Please log in to reply
596 replies to this topic

#221 TRIBALERO

TRIBALERO

  Enjoy the Beat

 • Members
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 1680 posts

Posted 17 September 2012 - 10:36

И аз ще добавя : the expendables 2 .Снощи го изгледах почти до края (и заспах) .По нататък може да прозвучи като спойлер >>>
>


Целият филм ми се стори леко пародия,особено като се появи и Чък Норис и изби 15 човека и закова 1 ТАНК ,с един shot .Много грозна работа ми се стори,че чух няква чалгия във филма (все пак е сниман в България),и действието се развиваше в една кръчма,където един 2 метров пичага налиташе на бой .
+ това в тоя филм се говореше на 3 езика !За мен беше объркващо това,но на американците едва ли ще им направи впечетление.

Edited by TRIBALERO, 17 September 2012 - 12:00.

5767394I.jpg 6027630P.png 6027631U.png


#222 chefox

chefox

  Новобранец

 • Members
 • Pip
 • 1 posts

Posted 19 September 2012 - 22:32#223 Stenli

Stenli

  dafuq

 • Members
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 8538 posts

Posted 20 September 2012 - 12:05

Това недоносче Прометей, се оказа точно такава боза каквато очаквах. Няма да пиша в темата с минусите, няма и смисъл. Лично за мене , много слаб и недоизпипан филм. Особено накрая вече легнах от смях, когато мацката беше със скафандър на главата и косата и се вееше от вятъра. Не искам да продължавам, че не е истина що нещо мога да изплюя :)


Ти направо ме уби с тоя коментар, а аз с такова нетърпение чакам да качат филма на 1080pPosted Image

Edited by Stenli, 20 September 2012 - 12:05.

По-добре дъщеря курва отколкото син левскар!


#224 TRIBALERO

TRIBALERO

  Enjoy the Beat

 • Members
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 1680 posts

Posted 20 September 2012 - 12:31

току що излезна една 1920x 800p версия на Прометей. 9 GB е :tongue

едит: Сорс-а не е от ритейл блурей версията.

---


Director: Michael J. Bassett

Writer: Michael J. Bassett

Stars: Adelaide Clemens, Sean Bean and Radha Mitchell

In theatres: October 26, 2012


ужасът се завръща ...

Edited by TRIBALERO, 20 September 2012 - 18:40.

5767394I.jpg 6027630P.png 6027631U.png


#225 Triti

Triti

  Гуру

 • Members
 • PipPipPipPipPip
 • 582 posts

Posted 07 October 2012 - 21:18

Съвсем до вчера не вярвах, че ще ми се случи да не знам какво мнение имам за даден филм. "Убиец във времето" (Looper) ми образува и такова преживяване. Всичко, което има какъвто и да е фантастичен или фентъзи елемент, ме прави идеалният потребител; и докато усетя какво става, вече съм се наредила пред гишето за билети и се хващам, че мисля критично върху идеята защо пуканките са приети за универсални гризинки докато човек е решил да се потапя в седмото изкуство.

Posted Image

За "Лупър" мога да кажа няколко неща, които и без това ще ви се натрапят на сетивата.
Първото от тях е, че филмът започва много обещаващо. Чудесен премис, прекрасни филтри, по странен начин пресъздадена атмосфера и изобщо някакъв новаторски подход витае в това начало.
Второ - звукът, в същото това начало на филма, много умее да пили по сетивата, с някак гротесково присъствие.
Трето - физичният модел на идеята "ако би било възможно пътуването през времето..." веднага се набива в съзнанието и човек някак спира да се пита важни неща от рода на: "В кое бъдеще се развива сюжетът?"
Не мога да преценя дали тези три фактора, които изложих по-горе, са положителни или отрицателни, но мога да заявя, че филмът започва много добре, направо прекрасно! А после, с всяка изминала минута от него, става все по-скучен и по-скучен, и по-скучен; запазвайки си онова странно присъствие, което съвсем като на сън, ни кара да се разположим по-добре на възглавницата и да потърсим пипнешком къде ли сме изритали одеялото.
Всичко, което мога да напиша за този фим, няма как да бъде спойлер, независимо колко обстоятелствено ви изложа важните му моменти. Филмът ще ви подготви за всеки един от тях, ще ви разкаже подробно какво ще се случи, а после ще започне да се случва разказаното, като в едно нескопосано дежавю... без грам очарование.
Ако би било възможно, би ли се случило така? Ще бъде въпросът, който 24 часа след прожекцията ще си зададете и някак си ще намерите доза прозрение в лентата. Но последната е някак неуловима, преди малко изтече през пръстите ми, точно когато си мислех, че е вече осезаема.

Другият аспект от филма е главната роля на Доузеф Гордън Левит - неотразим до момента в два филма: Инсепшън и На гости на третата планета. Тук той хем е той, хем не е той. През цялото време се мъчех да разбера коя точно лицева част си е ъпгрейтнал и до към средата на филма вече не бяха останали възможности, които да не съм разнищила - за съжаление все неуспешно.

Posted Image

И до момента ме гризе съмнението дали е бил подложен на корекция само носът му или и скулите. При всички случаи характерните му трапчинки са едва-едва загатнати.
Другата главна роля обаче, ще ме остави до края на живота ми в мъчително безпокойство защо изобщо чичко Уилис е кандисал да участва в този водевил.
Разбира с,е има един, без съмнение, хубав момент в цялата лента, ама той би бил същинският спойлер ако ви го издам, затова само ще намекна - първият момент със секирата - прекрасен ракурс.

http://www.youtube.com/watch?v=5kGFyVKmqA0

Лична оценка 3.8/10
"Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter." - Mark Twain

#226 TRIBALERO

TRIBALERO

  Enjoy the Beat

 • Members
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 1680 posts

Posted 21 October 2012 - 18:09


Edited by TRIBALERO, 21 October 2012 - 18:10.

5767394I.jpg 6027630P.png 6027631U.png


#227 chistacha

chistacha

  Double Power

 • Members
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 5018 posts

Posted 23 October 2012 - 19:11


Един от филмите, който трябва да се гледа догодина.

...::Мusic Is The Drug:::...pucalka.gif
...:::Не разбирам шльокавица!:::...


#228 Triti

Triti

  Гуру

 • Members
 • PipPipPipPipPip
 • 582 posts

Posted 24 October 2012 - 13:50

Мъ-хъ. :) Изглежда добре, ама защо ли силно подозирам, че отново всички ефекти са наблъскани в трейлъра, пък останалото от филма е ужасно изтъркан от употреба сюжет?!
"Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter." - Mark Twain

#229 TRIBALERO

TRIBALERO

  Enjoy the Beat

 • Members
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 1680 posts

Posted 24 October 2012 - 13:54

подозирам, че отново всички ефекти са наблъскани в трейлъра


ъъ,е не е така ,леко загатнати само :)

5767394I.jpg 6027630P.png 6027631U.png


#230 Triti

Triti

  Гуру

 • Members
 • PipPipPipPipPip
 • 582 posts

Posted 10 November 2012 - 03:22

Ъммм... смятам да напиша няколко думи за "Облакът Атлас" (Cloud Atlas).

Posted Image

"Смятам" написах, но вероятността да ми се получи е нищожна. Разбира се, не искам да ви измъчвам с вариации на неща които не мога да направя, но поне е честно да си призная, че рядко оставам без думи след филм. Тази вечер ми се случи не просто да остана без думи, а буквално да се заканя повече на кино да не ходя, преди да съм изчела ревютата на поне пет различни блогъри, за които съм сигурна, че не биха харесали посредствен филм.
Край!
Категорична съм!
Само ще отида на своя отговорност да гледам "Хобит" и влизам в предпазливия си кино период.
Достатъчно за моите "бъдещи творчески проекти", а отегчените смирено моля да ме извинят.

"Облакът Атлас" е облак!
Това изчерпва почти всичко, което мога да кажа за лентата в този момент. Облак, който не обещава примерно утре да имам друг поглед над нещата или изведнъж да прозра дълбокия му смисъл, да открия някакви завоалирани революционни послания, които се нуждаят от осмисляне. Няма също никаква опасност да го гледам втори път. Облакът ми скъса нервите. При това не само на мен. На средата на уморителната почти тричасова прожекция вече половината салон беше избрал по-приятно да си прекара оставащите час и половина очакване... на ... Гудо.
Но нека все пак започна отначало. Спойлери няма да слагам, защото няма никаква опасност да ви издам нещо, което да ви развали удоволствието от гледането на този филм. И все пак ако има трезвомислещи сред вас, които не се подготвят след филма да спорят с някой фанатик-муджихидин или поне теолог (както и последовател на било-то-кой философ, припадащ си по неведомата цикличност и упорито натякване на възможни неведоми влияния), спестете си билетчето за кино. Предполагам, че не ми вярвате, както и аз самата трудно си вярвам в точно в тази тема, но ви уверявам, че съм повече от обективна.
Филмът очаквах да е емблематичен, да е символизиращ, да е нарицателно-образуващ, да е сравнителна степен и дори такъв, че да натрие носовете на всички заплеснали се да правят малоумни филми. Това все пак са братята Уашовски. Или поне бяха до скоро. Освен това филмът се закани да бъде най-скъпата независима продукция на всички времена! Със сто милиона долара бюджет могат да се направят хубави филми, примерно "Кървав диамант" (2007г), "Звездни рейнджъри" (1997г), "Планетата на маймуните" (2001), дори онзи "Снежанка и ловецът" (без индийската тематика) има същият бюджет. С такива мисли се бях въоръжила последната седмица и си казвах: "Ухааа". (Дори пуканки не си купих, да не би нещо да ми прецакат вниманието :laughing:)
Облакът започна обещаващо, признавам. Прекрасен грим. Удивена съм от гримьорите, костюмите и всеки детайл. Също така играта на Том Ханкс - безупречна, мотивиран до дупка да изиграе ролята на живота си. Също така Хюго Уейвинг - агент Смит - даде всичко от себе си; и Джим Броудбенд беше както винаги на ниво.
С това свършвам положителните си впечатления. Отрицателните са далеч по-малко.
Във филма имах чувството, че всеки момент нещо ще се случи. А-ха, а-ха и ще завържат някакъв сюжет. Но така или иначе, случващото се на екрана си остана в сферата на философията, с характерния привкус на нежност... както на Лана й харесва да бъде представена. ;) И тук-там по някой хммм... "стряскащ момент", лишен от всякакво арт представяне. Може би естетите сред вас биха харесали едноминутния секс елемент, но аз не можах да го оценя добре, защото се случи зад мен да седят зевзеци, чиято реплика "И така беше зачената Северна Корея" (:laughing:) ме лиши от обективност.

И едно последно нещо искам да напиша, което за мене лично има значение. Всичките ефекти във филма можете да ги видите в трейлъра. Без изключение. Също така трейлърът резюмирано ви разказва целия филм, като така ви спестява парите и изгубените 3 часа време.

http://www.youtube.com/watch?v=hWnAqFyaQ5s

Ами това е.
Благодаря за вниманието.

Edited by Triti, 10 November 2012 - 03:24.

"Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter." - Mark Twain

#231 TRIBALERO

TRIBALERO

  Enjoy the Beat

 • Members
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 1680 posts

Posted 10 November 2012 - 11:25

World War Z

http://www.youtube.com/watch?v=HcwTxRuq-uk

Release Date: 21 June 2013

5767394I.jpg 6027630P.png 6027631U.png


#232 Triti

Triti

  Гуру

 • Members
 • PipPipPipPipPip
 • 582 posts

Posted 12 November 2012 - 03:30

Дааам... Брат Пит в екшън искам да гледам. B)
Гледа ми се интересен филм вече...
"Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter." - Mark Twain

#233 Triti

Triti

  Гуру

 • Members
 • PipPipPipPipPip
 • 582 posts

Posted 18 November 2012 - 02:10

Ся. Нарочно си трайках и не исках да избухвам, докато не се уверя с очите си дали "Облакът Атлас" струва или не. И след като разбрах, че го бива (и то много), директно отговарям на тритриното мнение, което и ще копирам, за да се вижда какви ги е дробила.Преди да започна с репликите, само ще уточня - Атласовият облак е страхотен филм, който си заслужава всеки лев и всяка минута.
И сега направо - "Облакът Атлас" е облак?!?!?!?!?!? Що за изказване е това? Какво точно не успя да разбереш от лентата? Всичко беше идеално поднесено и смляно на такова ниво, че дори и амеба да го възприеме. Преходите м/у историите бяха брилянтни. Единствено първите 15-20 минути бяха малко по-объркващи, докато представяха персонажите на зрителите. Всяка сцена носеше послание, а целият филм беше изпълнен със символи. Интересно - при мен нито един човек не излезна от залата за тези три часа, при теб - половината.
Част от ефектите наистина бяха в трелъра - в близо ШЕСТМИНУТНИЯ трелър, но това не прави филма изгубено време. В интерес на истината, аз дори не усетих кога са минали тия часове.
За играта на актьорите сме на едно мнение (разгеле).
За край - ГЛЕДАЙТЕ ГО НА КИНО. Облакът Атлас е страхотен филм с чудесни послания и невероятен край.
Със сигурност ще го изгледам поне още един път, като излезне с HD качество.
И, трити, поне вече знам, че ти си моя ориентир за филми - каквото го плюеш, със сигурност си заслужава. :)

Posted Image


В онази тема няма да ти огговоря, Сотбиз, по две основни причини. Дори три!
Едната е, че като цяло онази тема е от типа "киното като семки и бонбонки", а аз не изповядвам такива нагласи; другата е, че изобщо не възприемам философията, че някой си непознат може да ми препоръча филм с едно изречение; а третата и най-важната причина е, че постът ти изобщо не се нуждае от отговор. Но понеже не искам да ме сметнеш за несмирена, ей го на силом ти сътворявам няколко лични реда - белким спиш спокойно. ;)
На въпросите ти минавам веднага:


И сега направо - "Облакът Атлас" е облак?!?!?!?!?!? Що за изказване е това? Какво точно не успя да разбереш от лентата? Всичко беше идеално поднесено и смляно на такова ниво, че дори и амеба да го възприеме.


Първо искам да ти благодаря, че ме сравняваш индиректно с амеба, това е висока чест и разбирам, че доста ти е коствало, за да не използваш по-обидно сравнение. ;) (Както и че си поотложил избухването си. Какво драматично избухване само, ам? ;) )
Второ - всичко разбрах от лентата, което ми се щеше да не се беше случвало; можеше поне да си запазя подозрение, а от там и любопитство нещо по-късно да насилвам амебския си мозък в тази посока и постепенно да разбирам, че някакво ново послание - завладяващо и динамично - се е нуждаело от скромната ми целенасочена умствена дейност.
Трето - коментарът, който си написал за този хммм... филм, че "Всяка сцена носеше послание, а целият филм беше изпълнен със символи." е недостатъчен да ориентира останалите в идеята ти какво точно хареса във филма? Кое послание и символ ти се сториха, новаторски, завладяващи, обезателни да се възприемат, нужни за човечески фокус по тях? Тук сравнявам, разбира се, идеята от "Матрицата", която и до момента си е символообразуваща.
Четвърто и последно:
"Облакът Атлас" е облак! Красив облак, несъмнено, но и точно толкова кух. Лишен от "пълнеж", който да ви накара да си спомните за филма няколко дни след гледането му. Е, разбира се, ако сте от хората със специална сексуална ориентация, със сигурност ще ви впечатли романтичната драма и най-вече нейното уникално арт представяне в цялата лента.
п.п. По последното ти изречение, впечатлена съм от прозрението ти, па макар и скромно като възможности. :)
"Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter." - Mark Twain

#234 djadomraz

djadomraz

  Templar++

 • Members +
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 21632 posts

Posted 18 November 2012 - 02:44

Triti, ако харесваш филми с по 5 Оскара, или пък си любителка на тежките европейски драми, които носят сериозни послания и те карат да мислиш за тях седмици наред след като си гледала филма, горещо ти препоръчвам повече да не гледаш нито една фантастика. Забележиш ли космически кораб или някакви странни каски, маски, костюми или извънземни - бягай надалече от филма.

* Изказаните мнения са на пишещия и не следва да се приемат за общовалидни и меродавни. Нека се подразбира "според мен" за да не се налага писането му отново и отново.
* Programmer: A person who fixed a problem, that you didn't know you have, in a way you don't understand.
* prepBut nI vrbLike adjHungarian! qWhat's artThe adjBig nProblem?
* Методът проба-грешка е чудесен, ако искаш да откриеш нещо ново, непознато на човечеството до този момент... например топлата вода или електричеството.


#235 Triti

Triti

  Гуру

 • Members
 • PipPipPipPipPip
 • 582 posts

Posted 18 November 2012 - 04:06

Diadomraz, лесно можеш да видиш какви филми харесвам, има една темичка по-долу, която третира идеята "любимите ми 10 филма". Ето тук, цък.
Там съм изредила цели 20 любими филми, в които съм намерила, а и продължавам да намирам смисъл и нов прочит. И да, разбира се, че е важно филмите да са смислени, да ми образуват някакви мисли, емоции, да могат да ми представят света и информацията си по начин, по който естетическите ми възприятия го одобряват. Между другото, последното изречение е смисълът от изкуството въобще. А оскарите нямат значение в случая. Критериите ми за харесване и нехаресване на било-то-какво творчество изобщо не черпят данни от тази база. А ти сигурно се изживяваш отново като велик открехвател на скромните ми кино вкусове, уклонител и разбира се "Темплар" - словесно импотентен. ;)

Edited by Triti, 18 November 2012 - 04:06.

"Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter." - Mark Twain

#236 djadomraz

djadomraz

  Templar++

 • Members +
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 21632 posts

Posted 18 November 2012 - 04:57

Много се вживяваш и взимаш навътре нещата. Изцяло добронамерено го казах.

Мисълта ми беше, че няма смисъл да гледаш филми, които не ти допадат и после да ги критикуваш. За мен филми като "Говори с нея" на Педро Алмодовар са просто отвратителни. Жена ми обаче го хареса. Какво да се прави - различни вкусове. Тя не гледа фантастика, аз не гледам нейните драми.

Не знам защо се жегна толкова, но това последното звучи доста злобничко, предполагам съм те ядосал някак а не съм искал това.

* Изказаните мнения са на пишещия и не следва да се приемат за общовалидни и меродавни. Нека се подразбира "според мен" за да не се налага писането му отново и отново.
* Programmer: A person who fixed a problem, that you didn't know you have, in a way you don't understand.
* prepBut nI vrbLike adjHungarian! qWhat's artThe adjBig nProblem?
* Методът проба-грешка е чудесен, ако искаш да откриеш нещо ново, непознато на човечеството до този момент... например топлата вода или електричеството.


#237 Killerincho

Killerincho

  Just Killer

 • Moderators
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 6166 posts

Posted 18 November 2012 - 10:24

Много се вживяваш и взимаш навътре нещата. Изцяло добронамерено го казах.

Не знам защо се жегна толкова, но това последното звучи доста злобничко, предполагам съм те ядосал някак а не съм искал това.


Пропуснал си една запетайка, сега ще я ядосаш даже повече. Непросветен дядка :) Трябва някой да те просвети, че да стане и от тебе човек, ей. И не разбирам кое от всичкото това те изненадва и защо :) Както и да е....

Малко по темата сега. Последния Батман взех че изгледах. Претоплена чорба ако питате мене, но вероятно не ме питате, та няма значение. Сюжета беше като за 13 годишни и макар че в Отмъстителите нещата бяха същите, там имаше шоу. Тук шоу не видях. Актьорите са добри, играят добре и това може би спасява филма. Донякъде. Откъм екшън и ефекти нещата не са нещо особено. Батман продължава да се бие като да е нагълтал на Мидекс бастуна, мацката беше добре. Проблем, че нямаше достатъчно кадри в кожени панталони, че да се порадваме и ние мъжете на нещо в тоя филм. Като цяло става филма, но можеше да е много по-добре. Това ме дразни мене. Можеше да е много по-добре, но екипа е решил, че просто няма нужда да си усложнява живота, при положение, че само името ще продаде достатъчно билетчета. Това е по темата.
"Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими
42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да го дуxат"#238 Sothbiss

Sothbiss

  сот биос

 • Buy/Sell/Дом Moderator
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 3826 posts

Posted 18 November 2012 - 12:41

на Мидекс бастуна

:D
Колкото и странно да е тези последните Батмани нещо не са ми по сърце. Не са лоши, но филмите на Тим Бъртън са повече по моя вкус.
трити, тъй като аз съм голям любител на семките и бонбонките, а и не обичам дългите протяжни обяснения, ето го и моя отговор за теб (понеже не искам да ме сметнеш за смирен, а и да спиш по-спокойно :))):
Posted Image

И да знаете... от днес дедо вече ще го представяме така: Дядо Мраз - Великият открехвател на скромните тритиеви кино вкусове, уклонител и разбира се "Темплар" - словесно импотентен. :laughing1:
Posted Image

#239 Dunc

Dunc

  Депутат

 • Members
 • PipPipPipPipPipPipPip
 • 2454 posts

Posted 18 November 2012 - 16:42

Спокойно можете да прекръстите тази тема на "Мързи ме да обсъждам филм с повече от 3 думи". ;)

SpoilerТова не е литературен форум, за да правиш есе за всеки гледан от теб филм и да излагаш тезата си в 3 страници , само и само за да покажеш колко си умна, колко добре си разбрала филма и си вникнала в него, успяла да си уловиш и разшифроваш неща, които останалите хора(задръстеняци) не са успели, и колко добре можеш да пишеш. Нещо, което се казва с 3 изречение ти правиш съчинение разсъждение. Спокойно, тук не се раздават Оскари. Като влезна тук очаквам да видя кратко и ясно, защо да гледам или не гледам(в другата тема) даден филм, а не да чета кандидат-студентско есе и да се опитвам да намеря нещо смислено, което наистина е казано, а не само водопад от думи, скролирайки четири минути.

Edited by Dunc, 18 November 2012 - 16:44.


#240 Triti

Triti

  Гуру

 • Members
 • PipPipPipPipPip
 • 582 posts

Posted 18 November 2012 - 18:30

Djadomraz, дали пък ти не се вживяваш много и не вземаш навътре нещата?! ;) A мисълта ти вятър я вее на бяла кобила, да ти кажа и аз съвсем добронамерено. Хубаво ще е да помислиш дали мисълта ти има какъвто и да е смисъл, преди да я изтъпаниш по такъв начин.Мисълта ми беше, че няма смисъл да гледаш филми, които не ти допадат и после да ги критикуваш.Posted Image

Spoiler


Killerincho, запетайките позволяват известна свобода на миграция и се съмнявам някъде из нета да намериш мой неодобрителен коментар свързан с тяхната употреба. Но виж, при пълния член отношението ми е съвсем противоположно, както е и редно да бъде. Ще ти дам един много приятен пример, за да схванеш правилно намека ми. Ако ти си жена (хипотетично), би ли държал (принципно) на правилната употреба на пълния член?! Posted Image

А иначе твоят член ми прави впечатление, че е подозрително кратък. 'Що така?! Има значение какво казва/пише човек, разбира се, но има и значение как точно го прави. И ако някой сам не уважава мисълта си, не виждам защо трябва останалите да му я уважават. Ще се радвам ако изкажеш мнение по последния казус. (Ама от сега знам, че ще е нещо свързано с бан и моя акаунт тук. Posted Image)

Сотбис, след като „избухна" (Posted Image) по повод мнението ми за „Облакът Атлас", че и уж заформихме някаква дискусия по темата, не ти ли е малко неудобно да се измъкваш с Дядомраз?!

Фактология някаква очаквам да прочета от теб. Зададох ти въпрос като слънце, който силно се съмнявам да не си прочел. По-скоро удобно се правиш на ударен с мокър парцал защото е по-удобно да „избухнеш" ругаейки моите факти и спестявайки си твоите – ако изобщо имаш такива. Posted Image

Dunc, споко, мен, в онази тема не пиша, да не би да ви объркам навиците да си общувате за кино с по 2-3 думи. А за скролването се сърди на Сотбиз, той го плесна там, аз не съм искала да ви развалям седянката. Ясно ми е, че ви дразня и не такова отношение искам да предизвиквам, честно. Просто ми харесва да общувам по-различно за кино и литература, и когато

Като влезна тук очаквам да видя кратко и ясно, защо да гледам или не гледам(в другата тема) даден филм,...влезна тук, очаквам давидя и аз ЗАЩО препоръчвате даден филм. Без претенции как точно ще си съставите мисълта и колко страници ще изземе тя. За мене е достатъчно да има мисъл и отговор на въпроса „защо", пък останалото са... технологии. ;)

Иначе за другото, дето си написал, сигурно не си вярваш или най-малкото не си го помислил, а и ти като Дядомраз, от пусто в празно гвунчаеш безсмислици. Форумите са за това създадени,Dunc, за да могат и Всякакви Хора да Общуват Както Намерят за Добре в Тях (разбира се съобразявайки се с правилата на форума). Posted Image

Edited by Triti, 18 November 2012 - 18:37.

"Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter." - Mark Twain
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users