Jump to content
BulForum.com

Автосервиз "Дакар" Пловдив - НЕ ХОДЕТЕ ТАМ !!!


Alamo

Recommended Posts

НЕ ХОДЕТЕ В СЕРВИЗ ДАКАР ДОРИ ДА ВИ ПЛАТЯТ. Резултата от техните "Дейност": Сменена тресчотка на педала на съединителя-Резултат: Идиота който я сменя не можа да нацели отвора на оста и свали конзолата, която я крепи, след като "оправиха" всичко направих пробна обиколка при което тресчотката изтрещя-казаха че всичко е ОК и се намествала. Точно 1 седмица след "Ремонта" скъсах жило(50лв от Омникар ) на сред път - оказа се, че конзолата не е закрепена към купето и педала на съединителя и спирачката се кривят както си искат.

 

http://img390.imageshack.us/img390/2589/0026bt.jpg

 

Преди година правих клапани при тях-всичко сменено. Резултат: тази седмица пак прегоря клапан + изгорели легла на клапаните цялата глава е потрошена - също на сред път, сещате се колко е ремонта - 350миналата година + 560тази. При самия ремонт ми откъртиха ламбда сондата - идиота, който свали главата забравил да я откачи и като я дигна със замах сещате се кво стана със сондата. При получаване на колата ПИТАХ НИКОЛАЙ - управителя трябва ли да идвам на едиколко си километра за натягане на глава или нещо друго? Каза ми да карам и да не се притеснявам. Правте си извод колко разбират и как ремонтират

НЕ СИ ПРАВЕТЕ ЕКПЕРИМЕНТИ, НЕ ХОДЕТЕ ТАМ !!!!! дори да ви се струва ефтино, повярвайте излиза по-скъпо и от Ауто Ташев и Промобил взети заедно.

Link to post
Share on other sites

Благодарим за препоръката, но се чудя защо след като миналата година са си оставили ръцете и са ти направили поразии с ламбда сондата и другите неща, пак си отишъл при тях? :unsure:

 

Иначе напълно те разбирам - знам какво е да си оставиш кола в нормално състояние в сервиз и да я вземеш с N брой поразии по нея, след "ремонта"... :bgrin:

Link to post
Share on other sites

18+

 

Дакарски синдром му се вика. Името произлиза от прецеденти при които изнасилените от бедуини камили се привързват към насилника и придобиват патологична нужда да бъдат насилвани отново и отново. Няма друго психологично обяснение защо е повторил. Има и още едно обяснение на известен психолог от форума - д-р Злобил, който написа - "Ебан нещастен няма"

Link to post
Share on other sites
Със "женени с деца" човек не бива да спори.

 

:laughing: А да питам къде е тоз сервиз, за да го заобикалям отдалеч? :rolleyes:

 

На булевард "Източен" до входа на гробищата, от дясно в посока към колелото на била. Зад автомивката.

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...