Jump to content
BulForum.com

Продавам хр.добавки


Recommended Posts

1.

NO-XPLODE-изцяло нов-ПРЕДТРЕНИРОВЪЧЕН ПРОДУКТ,задействан от най – напредналите в света ергогени и поддържащи телосложението хранителни вещества. Нарича се N.O. Xplode и е създаден да активира мускулите и ума ви за най-интензивните и резултатни тренировъчни сесии,които са възможни,дори и преди да докоснете тежестите.No-Xplode-незабавно увеличаване на мускулите!Скоро след започване на тренировки вените ви ще изпъкват като тръбопровод и мускулите ви ще са невероятно стимулирани.

Този продукт не е предназначен за диагностициране, лечение и превенция на заболявания.Ако имате здравословни проблеми преди да приемате NO-Xplode се консултирайте с лекар!

7.gif-Етикет

Разфасовки от 1230 гр.

Цена:150 лв

не е наличен

 

2.Cellmass

Това е най-новият и по-добър начин за получаване на креатин!Приемането на Cellmass след тренировка и преди лягане ще ускори възстановяването на мускулите.Рязко подобрение на силата след всяка седмица!

Това не е обикновен монохидрат,така че край на зареждащите дози,край на безцелното тъпчене с непълноценни(прости) въглехидрати,за по-високи инсулинови нива!Безспорно това е една от иновативните креатинови матрици на пазара в момента.Без задръжка на вода!.

Разфасовки от 960 гр.

Цена:150 лв

не е наличен.

 

3.NitriX

най – добрият в света продукт за поддръжка на азотния оксид. Nitrix е единственият продукт, който успешно е впрегнал потенциала на NO за променяне на тялото, едно от най – мощните съдоразширяващи средства на майката Природа. Nitrix е кулминацията на година и половина изследвания, над 80 прототипа и безброй етапи на бета – тестване.

Nitrix е първият и единствен всеобхватен съдо – мускулен разширител, действащ 24 часа- това е категория, зададена от самия Nitrix. Той превръща прозореца от 2 часа, през който мускулите са напомпани до съвършенство, във феномен, който променя телосложението през целия ден.

ОТВОРЕТЕ ШЛЮЗОВЕТЕ С Nitrix. Всяка таблетка Nitrix ви позволява да освободите вашите регулиращи NO и притока на кръв прегради и да ги държите отворени до 7 часа наведнъж. Препоръчителната ежедневна употреба на Nitrix ви позволява да ги държите отворени буквално през целия ден, от сутрин до вечер. Това позволява на мускулите ви да получат повече кръв, кислород, хранителни вещества и фактори на растежа, отколкото с всеки друг продукт в индустрията. Нека да ви преведа през този променящ телосложението феномен, седмица след седмица, точно както ще го преживеете. Запишете си го в календара!

не е в наличност

 

Закупени от мен,предлагам следните отстъпки:

1.No-Xplode(-15 %)

2.Cellmass-(-15 %)

3.NitriX 180 caps-(-5 %),360 caps(-10 %)

Гарантирано качество на продуктите и произхода!

 

Телефон за връзка и заявки:0883/52 81 94,email:amd641965@abv.bg

Скоро може да очаквате продукти и от гамата на Gaspari Nutrition!

Link to comment
Share on other sites

neznam dali gi polzva6 ili sa ti gi dali da prodava6 no cenata na Nitrix e s okolo 15-20 leva po niska v magazina

 

Не само на НИТРИКС,а и другите са с по-ниски цени 120лв са в магазина POWER AND BEAUTY до ВИХВП

Link to comment
Share on other sites

Колеги,явно не сте прочели поста ми до край!Както виждате предлагам отстъпки и Екплоуда както казвате идва на 120 лв.

В момента обаче нямам в наличност БСН...Туко-що пристигнаха продуктите на Гаспари Нутришън.

Добавките,които ще пусна ще бъдат на промо цени!Това са Майтотропин,СайзОН,СуперПъмп и МайоФюжън като подарък добавям шейкър на Гаспари!

 

 

1.Mitotropin-революционен фат-бърнър-91 лв

2.SuperPump-азотен бустер и максимално напопмване по време на тренировка,голям прилив на енергия!-

Расфасовка от 800 грама-90 лв

3.SizeON-креатинова матрица,заложете на новите технологии във сферата на хр.добавки.Стига монохидрат и безсмислено поемане на прости въглехидрати!

Расфасовка от 1290 грама-97 лв

4.MyoFusion-мускулно-изграждащ протеин с вкус на двоен шоколад след тренировка!

Расфасовка от 5 либри-94 лв

Към тях както казах прибавям и шейкър на Гаспари като подарък!

 

http://img200.imageshack.us/i/dsc00321gif.jpg/

Ето и снимка на предлаганите продукти.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...