Rubbish Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Търся си навигация. Дисплеят да е главно търся 5". Да има аудио изход, може и видео вход, също може и bluetooth, fm трансмитер. И да чете видео клипчета и да поддържа ~8GB карта. За Пловдив, но може и с Еконт. За връзка на ЛС или тука. Препоръчително е и снимки да ми покажете Цена ~200лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Eто тук : http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=78337&hl= Може да се направи лек коментар на цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted June 1, 2009 Author Share Posted June 1, 2009 Вече конкретизирам на точно 5" и до към 200лв. Благодаря за текущите предложения, но искам 5" екран. Edit: Благодаря Slot за офертата, но за тези пари предпочитам 5". Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Goodmans GNAV10: LCD Display / This handheld satellite navigation comes with 4.5ins. LCD screen which is touch screen and also has built-in speaker for voice commands. 512 MB SD card. Знам че е с 4.5" Дисплей, но все пак ако решиш че ти върши работа. Има изход (стерео жак) за слушалки. С Windows mobile е, така че можеш да си инсталираш каквото поискаш, устройството е отключено, с 512 МБ SD карта. Инсталиран IGO - с подробна Българска карта, с изглед на Български и с български гласове. цена 190 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Goodmans GNAV10: LCD Display / This handheld satellite navigation comes with 4.5ins. LCD screen which is touch screen and also has built-in speaker for voice commands. 512 MB SD card. Знам че е с 4.5" Дисплей, но все пак ако решиш че ти върши работа. Има изход (стерео жак) за слушалки. С Windows mobile е, така че можеш да си инсталираш каквото поискаш, устройството е отключено, с 512 МБ SD карта. Инсталиран IGO - с подробна Българска карта, с изглед на Български и с български гласове. цена 190 лв. колко големи SD карти поддържа? > 4 ГБ < 4 ГБ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.