fiko_pld Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Ще си правим изолация на АПРТАМЕНТА И КЪЩАТА и сметнах за по изгодно да си го закупа.Интересуваме да е с 6-7 метра работна височина .Или евентиурално ако някой може да ме насочи магазин в ПЛОВДИВ ,ще съм благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kupo1980 Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Виж в Кофражна техника Link to comment Share on other sites More sharing options...
никос Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 здрасти приятел ако искаш на 17 лв аз ще ти я направя ние сме бригада имаме си скеле превоз и всичко необходимо издаваме и фактури за материалите това е цена само за труд за вразка 0899724312 Айнур Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Ще си правим изолация на АПРТАМЕНТА И КЪЩАТА и сметнах за по изгодно да си го закупа.Интересуваме да е с 6-7 метра работна височина .Или евентиурално ако някой може да ме насочи магазин в ПЛОВДИВ ,ще съм благодарен. На околовръстното близи до келото на митницата има една кофражна техника втора ръка. Може да провериш там. За мен по-добрия вариант, ако се чевръсти е да я вземете под наем - освен ако нямате някакви други планове за нея след това. Що се отнася до предложението по-горе за 17 лв на квадрат(за труд), който се е хванал да се пробва как се слага изолация, никога няма да плати за подобно нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bayc Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Да ти кажа,как си купих 470м2 тръбно скеле преди 2 г. Тръби -6м. с дебелина 3мм ---> ф-ма ХЪС,Пазарджишко шосе Скрепителни елементи ----> ХРАМАР гр.Кричим ,имат магазин под надлеза на асеновградско шосе Дървени талпи ---> първата попаднала ми дъскорезница Излезе ми около 21лв.на квадрат с транспорта. УСПЕХ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 дъските 2,5 см са 300 кинта кубика тръбите от хъса са от 20 лв нагоре за една 6 метрова тръба сглобките не ги знам по колко са ама то като цяло и няма да ти трябват много, ако за всяка стена ще се монтира и демонтира скелето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.