Jump to content
BulForum.com

Проблем с батерията


__smirnoff__

Recommended Posts

Здравейте. Искам съвсем информативно да попитам, има ли някаква вероятност телефона нещо да се е развалил, в следствие на което падерията да пада бързо?

 

Ето какъв е случая. Имам симбиан телефон, който ползвам от повече от 3 години. До преди 2-3 месеца всичко си беше наред, докато в един момент почти изведнъж батерията започна да държи само 1 ден. Ок, викам си, дошло и е времето. Купих си нова (оригинална, не от тези за по 10-12 лева) и всичко заспа. Държеше си 3-4-5 дена, при положение, че се ползва доста за разговори и т.н. И от една седмица някъде - пак изведнъж започна д адържи ден, ден и половина, при по-интензивно използване дори и по-малко. Та въпроса ми е възможно ли е да е от телефона нещо? Защото не ми се вярва да я ползвам по-малко от 3 месеца и така да се скапе. Знам, че при симбианите колкото повече приложения има отворени, толкова по-лесно пада батерията. Спирал съм всичко възможно, пак е така. А и тези приложения са мо от повече от година на телефона, не съм сменял или добавял. Тоест всичко ми се върти да е някъде в телефона проблема. Не търся решение, тъй като то си е време да го сменям, просто като информация възможно ли е да прави някви бъзици апарата и оттам да пада батерията?

Link to comment
Share on other sites

Пробвай с друга сим карта.

Аз така ня моя нещо ѝ стана на сим-ката (вивател) и не стига че тел-а след известно време почваше да лагва, ами и батерията почна да трае доста по-малко (нормално към 6-7 дни, а така към 2-3 макс).

Пробвах картата на друг телефон, там направо блокираше телефона и всичко.

Смениха ми картата и се оправи всичко.

Та може и да е от тва.

Link to comment
Share on other sites

не е от това :( сменихме със сестра ми телефоните, при нея падна батерията за 3 дена, но все пак тя е говорила 2-3 пъти. Нещо друго ще да е...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...