Jump to content
BulForum.com

One Must Fall: Battlegrounds


GOGO

Recommended Posts

Абе, хора, който я качва тая игра, айде да сложи едно "Uploading" или "Not Finished" файлче, да знаят хората, че още се качва! То аз вече разбрах (по трудния начин - Unexpected End of Archive), ама поне на другите да не се налага така да разбират. Много е неприятно.

Link to comment
Share on other sites

Можеш да познаеш по следното че някоя игра е качена:

 

1. Наличието на .sfv файл, в случая още няма

2. Ако се качва от DEFiANCE TEAM, докато няма defiance.nfo значи играта не е качена докрай. В момента няма такъв файл, а играта се качва от нас.

3. Обикновено се качва и .nfo файл на release групата, който също в случая го няма.

 

Не го приемай като обида/нападка просто ти казвам да нямаш ядове :)

 

П.С. "Трудния" начин? Е каква е загубата - че последния архив ще го сваляш наново?

Link to comment
Share on other sites

Не бе, не че съм свалял 24 часа или нещо такова. Просто много ме хвана яд като разбрах, че не е качено. Нищо повече. Ама казвам, че не е голяма работа да сложите един файл да казва, да не се налага да гадая. И така става, де, свалих половината файлове, като се качи ще сваля и другата половина. Само казвам че ще е по-удобно да си пише. Ако толкоз не ви се занимава и така става. Просто предлагам.

Link to comment
Share on other sites

Съжалява, момчета, не ми беше идеята да се заяждам. На мен веднъж ми се караха че не съм го сложил, и за това. Иначе аз седях и свалях файловете с докъто още качвахте следващи, тъй че няма за какво да се сърдя. Извинявам се ако съм вдигнал повече шум отколкото е имало смисъл.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...