noodlex Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 търся някакъв адаптер 5 волта с различни накраиници или зарядно за PSP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 имам едно от някаква преносима конзола супер компактно е и с много дълги кабели изходното му напрежение е 5V/1A цена 15лв. завършва на един накрайник,няма други преходници Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodlex Posted January 8, 2008 Author Share Posted January 8, 2008 1 ампер ако е твоето е много. попринцип ми трябва да става за PSP пък немога да намеря. батерията на тжа псп е 1800 милиапе часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 1 ампер ако е твоето е много. попринцип ми трябва да става за PSP пък немога да намеря. батерията на тжа псп е 1800 милиапе часа. принципа на тези зарядни е като на лаптопите хем да играеш на конзолата хем да има и достатъчно ток да зарежда батерията преди години имах един Game Gear,неговото зарядно беше 2А точният модел на адаптера е AP05F-UV,ето и негова снимка сам предцени дали ти върши работа http://www.picvalley.net/v.php?p=u/308/76937_443.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.