Jump to content
BulForum.com

Продавам:захранване"Fortron" и видео карта"Galaxy"

Recommended Posts

Захранването е FORTRON-400pnf с 12sm. перка. Гаранцията изтича този месец(към JAR) Цена-60лв.

нова цена 55лв.

snimka1

snimka2

snimka3

Видео картата е GALAXY 6600ge DDR3 128mb./128bit PCI-E. Изтекла гаранция. Цена-65лв.

snimka1

snimka2

моля,затворете темата

zdravei iskam da te popitam za zahranvaneto dali si dovolen...interesuva me glavno nivoto na shuma.. shte si kupuvam novo i za tova pitam :rolleyes:

имам такова. сравнително тихо е но и доста по тихи съм виждал. много е стабилно , по време ва токовите удари, въпреки че имам защити, това е единнственото ПЦ, което не се рестартираше.

имам такова. сравнително тихо е но и доста по тихи съм виждал. много е стабилно , по време ва токовите удари, въпреки че имам защити, това е единнственото ПЦ, което не се рестартираше.

Като икономисвате откъм UPS-и така става... а сте софтуерна фирма ужким ;)

JOESKI, нивото на шума обикновено се качва много когато се разтропат перките. Рядко да шуми само от това че вентилатора е силен или нещо. Просто ефтините вентилатори се скапват лесно и почват да вибрират от което и идва шума иначе си е просто лек шум от въздуха който преминава. Фортроните са с хубави вентилатори и въпреки че не е изключено един ден да почне да бръмчи повече това ще се случи в по-далечно бъдеще а най-ефтините китайски може и след 1 месец да се разтропа (не че ще спре да се върти или да изгори, просто почва да бръмчи повече). Аз от захранване не съм имал толкова проблеми със шума колкото от вентилаторите на чипсета на дъното и на видеокартите.

sorry за офтопика и успех в продаването на картата и захранването. фортрон ми е любима марка, който го вземе няма да сбърка!

Като икономисвате откъм UPS-и така става... а сте софтуерна фирма ужким ;)

ее тва беше грубо B) аз за домашния говорех имам си защити и вкъщи. другите и през защитите се рестартират а fortron-а си държи.

давам сички те работи за захранването

тонколонки зех ги преди 1 месец 42 лева

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=1397

камера Gembird model CAM66U зех я преди 1 месец од Кауфланд 24 лева

имам още 1 захьранване Delux 300 w това е на 1 година

и кабел имам 30 метри

zdravei iskam da te popitam za zahranvaneto dali si dovolen...interesuva me glavno nivoto na shuma.. shte si kupuvam novo i za tova pitam :rolleyes:

Доста е тихо и много стабилно и е изключително добра покупка.Но на мен ми идва вече много слабо.

Видеото е запазено за 'drax'.

GanGBoy^ -Благодаря ,но не ме устроива.

захранването запазено за-JOESKI

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...