Jump to content
BulForum.com

Sell: Laptop

Recommended Posts

http://www.ciao.co.uk/Acer_TravelMate_210TXR__5377011

Компа е същия от линка по-горе, има си CD записвачка и Floppy, не е мой а на познат, търси му 220лв, лично го видях за около полочин час, има качено ХР и работи, но не ми хареса тъчпада как е, затова са и малките мишки на USB ;), също така ми направи впечатление, че в биос има опция да тръгва едновременно на външен монитор и на собствения си, което може да е плюс ако компчето се научи да лети, но се приземи по очи :D.

Забелязах отдолу, че има ситкер с ключ за Милениум и си е оригинален, има батерия, но не знам колко време кара защото като го пуснахме беше изтощена и го оставих да се зарежда, ще питам пича пак колко време го е зареждал и колко е изкарала след това :).

За контакти тук или на пощата skulders@abv.bg.

До колкото разбрах батерията на лаптопа кара доста малко, към 20мин, има си зарядно, ланка, флоппи, сд-записвачка и кво ли не само трябва някой да отвори линка, който съм дал вместо да пита по 3-4 пъти на лични, какво има и какво няма.

Ето ви и телефон за връзка с човека, като утре може да се пробва от който иска стигада не го продал вече: 0877225864 - Пеньо се казва момчето.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...