Agile Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 http://www.ciao.co.uk/Acer_TravelMate_210TXR__5377011 Компа е същия от линка по-горе, има си CD записвачка и Floppy, не е мой а на познат, търси му 220лв, лично го видях за около полочин час, има качено ХР и работи, но не ми хареса тъчпада как е, затова са и малките мишки на USB , също така ми направи впечатление, че в биос има опция да тръгва едновременно на външен монитор и на собствения си, което може да е плюс ако компчето се научи да лети, но се приземи по очи . Забелязах отдолу, че има ситкер с ключ за Милениум и си е оригинален, има батерия, но не знам колко време кара защото като го пуснахме беше изтощена и го оставих да се зарежда, ще питам пича пак колко време го е зареждал и колко е изкарала след това . За контакти тук или на пощата skulders@abv.bg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Rover Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 barteri nqkvi interesuvat li go ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted November 29, 2007 Author Share Posted November 29, 2007 До колкото разбрах батерията на лаптопа кара доста малко, към 20мин, има си зарядно, ланка, флоппи, сд-записвачка и кво ли не само трябва някой да отвори линка, който съм дал вместо да пита по 3-4 пъти на лични, какво има и какво няма. Ето ви и телефон за връзка с човека, като утре може да се пробва от който иска стигада не го продал вече: 0877225864 - Пеньо се казва момчето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilverScent Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Телефона който си дал за връзка с него не отговаря.Направи нещо по въпроса, ако можеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.