Jump to content
BulForum.com

Продавам ПИТБУЛЧЕТА

Recommended Posts

Имат ли родословие? Ако да, можеш ли да го докажеш? Какъв пол са?

EDIT: Е, поне не съм на moderated mode... Това би ме съкрушило в момента... А дали мога да обуча кучето да хапе човек, който му дава храна. Хммм интересна идея...

... А дали мога да обуча кучето да хапе човек, който му дава храна. Хммм интересна идея...

може да го научиш да яде само каквото ти му дадеш или да яде по команда.по разбираеми причини това са едни от най-трудните команди за заучаване

Пит була е глупаво куче, като пазач няма друг такъв супер са, но е найстина много трудно да се научи да не взема храна от чужд човек, понеже са много лакуми.

А сега по темата, колегите са питали за родословие, а аз да те питам ще можеш ли да сложиш някоя сничка на малките както и на родителите?

Не отговаряш на въпроса за родословието.

Да го кажем така:

Взимам едно мъжко, ако има ваксина, съответно паспорт и доказана порода.

Чакам твоя коментар.

@AssassiN това че са без родословие не значи че родителите не може да са чистокръвни ...затова нека qwet да даде снимки на майката и бащата и да каже дали са чистокръвно...изобщо не е задължително едно куче да е с родословие...

Добре бе, ако аз напиша, че продавам немски овчарки, например, а след 6 месеца установиш, че кучето, за което си платил над 100 лв, очевидно има в родословието си доста дребна порода, как ще се почувстваш?! За мен тази тема е за затваряне, да не кажа наказание!

Добре бе, ако аз напиша, че продавам немски овчарки, например, а след 6 месеца установиш, че кучето, за което си платил над 100 лв, очевидно има в родословието си доста дребна порода, как ще се почувстваш?!

Колега,явно не си наясно с кинологията,но ако не знаеш има един форум www.dog.bg/forum ,влез там прочети и ще разбереш,че на всяко куче може да му се направи родословие...тоест да се започне.Отиваш на една изложба с кучето,плащаш 5лв за експертна оценка,след което ако получи такава(кучето се преглежда и оглежда обстойно от специалист,който разбира,а не като теб който твърди ,че е помияр) може да му се създаде родословие. Нее задължително родителите да имат родословие за да са чистопородни представители.

Родословие е нужно само ако смяташ кучето ти да се явява на състезания.Но ако ще го гледаш за да плашиш гаргите(гаджетата) по улиците няма на кой и да го покажеш това родословие.

Човека си гледа 2 кучета и е сигурно,че бащата на малките нее неизвестен извършител от парка.

qwet, отиди на най-скорошната киноложка изложба(преди 3 седмици имаше в панаира) и си извади експертна оценка на родителите,че като те заядат ей такива "специалисти" да имаш с какво да им докажеш.

Оглеждай се във форума ,който посочих.Там се обявяват датите за такива изложби.

И как разбра, че си гледа човека две кучета?

Прав си,объркал съм се,на снимката е само единия родител.

Добре бе, ако аз напиша, че продавам немски овчарки, например, а след 6 месеца установиш, че кучето, за което си платил над 100 лв, очевидно има в родословието си доста дребна порода, как ще се почувстваш?! За мен тази тема е за затваряне, да не кажа наказание!

:laughing: Значи майката и бащата са известни ,маиката е при мен бащата е в кичука мойе да се види по всиако време .Заплождал съм ги при ветеринар защото женската не даваше .Ако случайно вземеш от мен куче в което много се съмнявам след 6 месеца ако стане пудел щи върна паритe двойно :laughing:

Kачи снимка какво е останало. Пратих ти ЛС, но не ми отговаряш. На колко време станаха кученцата? Минаха ли имунизация?

Вие сте откачени! Вижте ги кви сладурчета са. К'во ма интересува коя е майката и кой бащата? Това е куче не модел нали така? Голмята работа като кажеш мойто имам родословие. Ай да ви **** на родословието.

ПС: qwet кученцата са страхотни и ще ги вземат всички, спокойно!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...