Midex Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Двата отляво са български ; десният е руски. Тъй като нямам представа на какви цени се продават по принцип...слагам първите, които ми хрумват: 6 лв. за големия (най-отляво) ; 4 лв. за малкия (най-отдясно) и 2 лв. за средния (понеже някъде му се е изгубило удължението или каквото там се води...в кутиите на другите 2 се вижда за какво говоря). Ако някой ги вземе и трите заедно - 10 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmyb Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Взимам ги. Къде мога да ги видя и взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
gannik Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Ако "jimmyb" се откаже аз ще ги взема и трите. При нужда пуснете Л.С. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GACOO Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 ako si4ki dr se otkajat az gi vzemam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 15, 2007 Author Share Posted November 15, 2007 Съжалявам, но имаше няколко по-бързи на ЛС - в случая solkerez87 ми каза, че след малко ще дойде да ги вземе и 3-те. П.П. Гледам да съм коректен, въпреки че stapos (с когото също се познаваме) ми предложи 20 лв., но вече бях обещал на solkerez87....не наддавайте, защото не съм целял да правя търг - не ми вършат работа и по-добре да отидат в някой, който да си ги ползва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4140 Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Ха ха кво стана тук. И аз се нареждам и давам 15 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 15, 2007 Author Share Posted November 15, 2007 3-те микрометъра вече са в solkerez87 - момчето си ги пробва...работят си и трите, така че нека си ги ползва със здраве. Моля темата да бъде затворена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.