Jump to content
BulForum.com

Продавам Opel Kadett 1.3 - с блокирал двигател

Recommended Posts

Колата е 1988 г. , ако някой го интерисува. :D По ходовата част всичко е сменено

- амортисюри(предни, задни) включително и тампоните, накладните на спирачките.

Има италианска газова уредба, на която скоро бесхе направена пълна профилактика.

За съжаление, моторчето(1.3 бензин - карборатор) издаде багажа(няма кой да му сипе масло!!!) и ся колата се продава, цялата не на части. Ако има заинтерисувани да пишат...

Аааааа за цена по споразомение, айде народе на далаверата ....

Ето тука малко снимки да добиете представа за кво чудо става въпрос:

http://i.data.bg/07/11/09/654805_orig.jpg

http://i.data.bg/07/11/09/654820_orig.jpg

Който се интерисува да пише във форума.......

за цената която си обявил вече може да се вземем кадет като твоя,само че в движение.на знам за накладНите на спирачките дали са сменени,ама амортисЮрите не ми изглеждат нещо у ред.предницата е вирната нагоре,а отзад калника почти е опрял в гумите.ако искаш по-бързо да е продадеш и без да ти се спами много в темата,намали малко цената.ама повече от малко

за цената която си обявил вече може да се вземем кадет като твоя,само че в движение.на знам за накладНите на спирачките дали са сменени,ама амортисЮрите не ми изглеждат нещо у ред.предницата е вирната нагоре,а отзад калника почти е опрял в гумите.ако искаш по-бързо да е продадеш и без да ти се спами много в темата,намали малко цената.ама повече от малко

Тука много разбирачи станаха. Ама само да вметна, че колата стоя в сервиз на познати доста време и за тва така изглежда малко олегнала, но ина4е е добре. Тва може да се провери много лесно. :punk

няма начин от седене да клекнат амортисЮрите.моят орел седи веке 4 години пред нас и си е все на същото дередже,на каквото го оставих.може да са ти изпуснали,но в никакъв случай амортисЮр,който е у ред не стои така.а за цената ти си знаеш де,той пазара сам ще ти покаже колко струва.най-малкото Белманто винаги ще ти дадат 200 лв ако не се намери разбирач,който да е вземе

ако тръгнеш на части да продаваш имам интерес от предната броня и евентуално праговете.

както и от таблото , ако е с оборотомер.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...