lsn26 Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Подарявам работещо РС 486 DX66 Mitsubishi - 8 MB ram, с вградена звукова и мрежова карта, тонколонки, твърд диск май 120 MB, както и едно дъно за 486, едно 386 с процесор, ISA и VESA I/O карти, видео карти за тях и подобни антики. Ако някой има интерес да ги ползва, да се обади на ЛС. Не желая да ги изхвърлям, тъй като са пълни с отрови, а мангалите ще им оберат медта и алуминия и ще ги изхвърлят където им падне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamfan Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 evala, ekolog Link to comment Share on other sites More sharing options...
koko_8915 Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Здр аз се интересувам от тези (пенсий) дето даваш сабирам ги с колекционерска цел ако искаш пиши тук или на лс и на skype:koko_8915 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Аз имам един такъв в гардероба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimi_pokahontas Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Zdravei,6tom go podarqva6 as sam saglasna da mi go dade6.Kak da se svarja s teb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lsn26 Posted November 2, 2007 Author Share Posted November 2, 2007 Много хора го поискаха, за мое голямо учудване, но първи се обади koko_8915. Ако той не го вземе, получава го следващият. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.