moninceto Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Купувам такъв кран - сериозен купувач съм и знам какви са им цените, така че няма да бъда шокиран. Link to comment Share on other sites More sharing options...
15614 Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 провери в някоя от агенциите където разпродават имущества от военните най-близките са в ягодово и чешнигирово Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Купувам такъв кран - сериозен купувач съм и знам какви са им цените, така че няма да бъда шокиран. "онея дето седят отзад на камиона" се нарича авто-вишка, потърси из гуугъл и виж! Но цените наистина са сериозни Link to comment Share on other sites More sharing options...
moninceto Posted October 27, 2007 Author Share Posted October 27, 2007 "онея дето седят отзад на камиона" се нарича авто-вишка, потърси из гуугъл и виж!Но цените наистина са сериозни "автовишка" е съвсем другонещо, нямащо много общо с кран за товарене на бордови камион. Пример е Явор 6 -това е такъв кран. Ако някой продава ще се сети какво търся. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheViking Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 "автовишка" е съвсем другонещо, нямащо много общо с кран за товарене на бордови камион. Пример е Явор 6 -това е такъв кран. Ако някой продава ще се сети какво търся. Явор 6 Свален е от Шкода и не е работил. Телефон за информация: 0888 351922 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMWm5 Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 "автовишка" е съвсем другонещо, нямащо много общо с кран за товарене на бордови камион. Пример е Явор 6 -това е такъв кран. Ако някой продава ще се сети какво търся. преди мясец 2 да не и пове4е на филипово бяха закарали един зил с кран зад кабината бе6е 131 с камазов двг 2 дифа оба4е е мн голям има зна4ение на къв камион 6те го слага6 ако ти вър6и работа иди и го жи6 ао не са го нарязали мангалите бе6е одавна ... ина4е 6те го земе6 за жълти стотинки те не знаят кое коло струва аиде касмет Link to comment Share on other sites More sharing options...
tisho_g Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Даи да ти продам един мерцдес с такъв кран 6 метра е крана има и кофа към него камиона е самосвал Link to comment Share on other sites More sharing options...
moninceto Posted November 1, 2007 Author Share Posted November 1, 2007 Даи да ти продам един мерцдес с такъв кран 6 метра е крана има и кофа към него камиона е самосвал ami ideqta e dobra ,ama ne tarsq samosval, a bordova. kaji ina4e edna cena - kamiona ne e za men, no moje i da svar6i rabota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheViking Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Не знам колко си сериозен и за кого търсиш, но ти дадох телефон за информация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tisho_g Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 ami ideqta e dobra ,ama ne tarsq samosval, a bordova. kaji ina4e edna cena - kamiona ne e za men, no moje i da svar6i rabota. 25000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheViking Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Не знам колко си сериозен и за кого търсиш, но ти дадох телефон за информация. Разбрах, че си проявил интерес. Цена на продавача: 2700 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.