Jump to content
BulForum.com

Продавам Видео камера

Recommended Posts

Продавам видео камера Panasonic. Закупена е преди няколко години, но е ползвана само през летния и зимния сезон. В отлично състояние. Комплекта включва камера, зарядно, дистанционно, кабел за TV, чанта, ръководство на български и 2 видео касети подарък. Още пазя кутията в случай, че на някой му трябва. Цена 220 лв.

Снимки:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=183611

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Продавам видео камера Panasonic. Закупена е преди няколко години, но е ползвана само през летния и зимния сезон. В отлично състояние. Комплекта включва камера, зарядно, дистанционно, кабел за TV, чанта, ръководство на български и 2 видео касети подарък. Още пазя кутията в случай, че на някой му трябва. Цена 220 лв.

Снимки:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=183611

Vaji li oshte obqvata imam interes!! Zashto q prodavash???

Vaji li oshte obqvata imam interes!! Zashto q prodavash???

Абе престанете с тия тъпи въпроси... :angry1

Много ясно, че след като е намалил цената половин час преди твоя пост, значи обявата важи....а на дежурния въпрос "защо я продава" - ами за к'ъв му е аналогова камера през 2007-година като за 300 лв. може да си вземе цифрова...близко е до акъла, нали? ;)

Абе престанете с тия тъпи въпроси... :angry1

Много ясно, че след като е намалил цената половин час преди твоя пост, значи обявата важи....а на дежурния въпрос "защо я продава" - ами за к'ъв му е аналогова камера през 2007-година като за 300 лв. може да си вземе цифрова...близко е до акъла, нали? ;)

Да, обявата все още важи! А за 300 лв. не знам дали може да се намери цифрова камера но определено може да се купи добър цифров фотоапарат :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...