petia_ Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Рама, работи перфектно искам и 45лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Рама, работи перфектно искам и 45лв. Имам интерес, но колежке все пак нова е 38лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
petia_ Posted October 17, 2007 Author Share Posted October 17, 2007 Имам интерес, но колежке все пак нова е 38лв Все пак нова не се продава и е спряна от производство преди доста време, така че си вземи нова щом можеш за 38лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Имах предвид от сервиз, иначе си купих вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Преди 3 дни си купих от ерата същата рам за 40лв с фактура и гаранция. Ако я дадеш за 25лв ще я взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petia_ Posted October 17, 2007 Author Share Posted October 17, 2007 Преди 3 дни си купих от ерата същата рам за 40лв с фактура и гаранция. Ако я дадеш за 25лв ще я взема. Пожелавам ти да си вземеш от ерата същата за 40лв. Но за 25лв. е забравете тази рам Ето един колега,който е продал доста бързо тази РАМ на 30лв,вие тук гледате че съм момече и айде... + това проверих в ерата и не видях,снощи бях в моста и ги питах специялно за тази рам и те казаха,че просто вече не се продава,много ми е интересно къде я намераш чисто нова? Може да са я взели от някой и за нова да ти е дават,защото моята е супер запазена и си стой с лепенките по нея,както съм я взела 2001г. от адроида! http://www.bulforum.com/index.php?showtopi...50&hl=SDRAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Петя може би не се изразих правилно.Има се предвид, че от фирмата ти дават гаранция за тази памет. Темата която си цитирала, аз си купих от него на 30лв, защото имаше уговорка за подмяна ако дъното не я хареса ( тъй като е доста капризно ).Когато отидох той извади 20 плочки и каза харесвай И за мой късмет тази която харесах стана от 1вия път.Ето ти пример където и на 25лв няма кой да купи: http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=58716 Това незначи, че и ти трябва да я продадеш за 25лв Успех, но мисля ще трябва да бутнеш от цената, освен ако рама невърви с уговорка за кафе Link to comment Share on other sites More sharing options...
petia_ Posted October 18, 2007 Author Share Posted October 18, 2007 Ами на тази цена е,ако някой има интерес ще ми пише и ще се договаряме. Така че няма да свалям нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rumbata Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Извинявам се за намесването но......мила Петя, имам ЛС от теб за кутия. Писах ти, но явно не си правиш труда да поразчистваш писмата си и си препълнена догоре та чак преливаш. Как да ти отговоря, освен да пиша тук с риск да ме warn-ат Link to comment Share on other sites More sharing options...
petia_ Posted November 1, 2007 Author Share Posted November 1, 2007 40лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.