Jump to content
BulForum.com

256MB SDRAM PQI PC133

Recommended Posts

Имам интерес, но колежке все пак нова е 38лв :)

Все пак нова не се продава и е спряна от производство преди доста време, така че си вземи нова щом можеш за 38лв. ;)

Преди 3 дни си купих от ерата същата рам за 40лв с фактура и гаранция. Ако я дадеш за 25лв ще я взема.

Преди 3 дни си купих от ерата същата рам за 40лв с фактура и гаранция. Ако я дадеш за 25лв ще я взема.

Пожелавам ти да си вземеш от ерата същата за 40лв. Но за 25лв. е забравете тази рам ;)

Ето един колега,който е продал доста бързо тази РАМ на 30лв,вие тук гледате че съм момече и айде... + това проверих в ерата и не видях,снощи бях в моста и ги питах специялно за тази рам и те казаха,че просто вече не се продава,много ми е интересно къде я намераш чисто нова? Може да са я взели от някой и за нова да ти е дават,защото моята е супер запазена и си стой с лепенките по нея,както съм я взела 2001г. от адроида!

http://www.bulforum.com/index.php?showtopi...50&hl=SDRAM

Петя :) може би не се изразих правилно.Има се предвид, че от фирмата ти дават гаранция за тази памет.

Темата която си цитирала, аз си купих от него на 30лв, защото имаше уговорка за подмяна ако дъното не я хареса ( тъй като е доста капризно ).Когато отидох той извади 20 плочки и каза харесвай :) И за мой късмет тази която харесах стана от 1вия път.Ето ти пример където и на 25лв няма кой да купи:

http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=58716

Това незначи, че и ти трябва да я продадеш за 25лв :) Успех, но мисля ще трябва да бутнеш от цената, освен ако рама невърви с уговорка за кафе :P

Guest Rumbata

Извинявам се за намесването но......мила Петя, имам ЛС от теб за кутия. Писах ти, но явно не си правиш труда да поразчистваш писмата си и си препълнена догоре та чак преливаш. Как да ти отговоря, освен да пиша тук с риск да ме warn-ат :angry1

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...