Jump to content
BulForum.com

Продавам уредба и тон-колони 2 х 50W

Recommended Posts

Вече не ползвам уредбата, и само събира прах в къщи. По едно време не и работеше СД-то, дадох го на сервиз да го почистят и заработи, прослушах 2-3 СД-та и пак я забравих. Сега пак не работи - просто не разпознава СД-тата и ги изкарва обратно, предполагам след почистване ще заработи отново.

Уредбата е Sharp CD-S3460H(BK), вече не я помня на колко години е :). Има си и дистанционно, на касети работи (кой ли ги ползва), тунерът си е супер. Още като я купих, и колоните, които вървяха с нея, не ми харесаха как звучат, затова ги продадох, и си купих други от магазин IGS. За съжаление от времето боята на колоните се е поолюпила тук-таме, но това не пречи да си свирят доста добре. Ето и малко снимки на колоните:

T001.jpg

T002.jpg

T005.jpg

Ето какво представлява и олюпването на боята.

T003.jpg

T004.jpg

Понеже не съм в час колко струва подобно нещо, проверих в магазина IGS на Джумаята - там по-голяма колона от тая, но с подобни говорители, (60W , а моите са 50) струва 106 лв. Затова засега определям цена за колоните 45 лв./бр (продават се и отделно); за уредбата - 30 лв.. А който ги вземе комплект - общо 100 лв.

Вече не ползвам уредбата, и само събира прах в къщи. По едно време не и работеше СД-то, дадох го на сервиз да го почистят и заработи, прослушах 2-3 СД-та и пак я забравих. Сега пак не работи - просто не разпознава СД-тата и ги изкарва обратно, предполагам след почистване ще заработи отново.

Уредбата е Sharp CD-S3460H(BK), вече не я помня на колко години е :). Има си и дистанционно, на касети работи (кой ли ги ползва), тунерът си е супер. Още като я купих, и колоните, които вървяха с нея, не ми харесаха как звучат, затова ги продадох, и си купих други от магазин IGS. За съжаление от времето боята на колоните се е поолюпила тук-таме, но това не пречи да си свирят доста добре. Ето и малко снимки на колоните:

T001.jpg

T002.jpg

T005.jpg

Ето какво представлява и олюпването на боята.

T003.jpg

T004.jpg

Понеже не съм в час колко струва подобно нещо, проверих в магазина IGS на Джумаята - там по-голяма колона от тая, но с подобни говорители, (60W , а моите са 50) струва 106 лв. Затова засега определям цена за колоните 45 лв./бр (продават се и отделно); за уредбата - 30 лв.. А който ги вземе комплект - общо 100 лв.

за уредбата давам 20

за уредбата давам 20

значи станахме 2-ма,аз предложих тази оферта

но на ЛС за да не влияе мнението ми на останалите,

който искат да купят уредбата с колоните

ако държиш сериозно да я имаш,аз ще се откажа

исках я за един приятел,който ги колекционира

но в случая си има достатъчно :punk

Уредбата е продадена за 20 лв.

Остават тон-колоните, обаче вече няма как да се тестват при мен, а на мен не ми се разхожда из града. Ще дам 3 дена "money-back" гаранция - по каквато и причина да не ви харесват, връщам парите. Цената за комплекта съответно става 80 лв. (или по единично - 45 лв./бр.)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Колоните са запазени за solkerez87 до другиден. Ако нещо пропадне, ще пиша пак в темата.

Ами пропадна, solkerez87 не се обади никакъв. Колоните пак са в продажба.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...