Ferante Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Продавам мастиленоструен Принтер Canon i250 link Описание: Принтера е почти нов - мн рядко ползван, на около 2 години, позапушени глави. Само да поясня - един нов патрон струва 6лв(черна). Комплекта включва: +++Принтер +++USB кабел +++Захранващ кабел +++Диск с Драйвери Снимка: Цена: 55лева /Нов е около 120лв/ Хайде принтера си има нов Черен Патрон и Цветната Глава си работи ОК. + Подарък още един Чисто нов Патрон Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Само да дообясня, че 6лв. струва черното патронче с мастило. Главата е една обща, в която се поставят черен и цветен патрон. Като консуматив за този модел се продават само патроните. Главата се продава само като резервна част и струва около 70лв. Това е което знам. Ако някой знае къде продават глави за тоя принтер (не патрони) по-евтино, да казва, защото имам 2 такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted September 25, 2007 Author Share Posted September 25, 2007 Да аз имах предвид патрона че е 6 лв - мерси за поправката - http://www.alpesbg.net/ - презареждат и продават глави тонери и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted September 26, 2007 Author Share Posted September 26, 2007 Хайде принтера си има нов Черен Патрон и Цветната Глава си работи ОК. + Подарък още един Чисто нов Патрон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted September 29, 2007 Author Share Posted September 29, 2007 Нова цена - 49 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spark Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 ехо ако е в продажба все още го взимам ! звънни ми на 0899465473 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Продава ли се още? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.