Jump to content
BulForum.com

Продавам аквариум с рибки

Recommended Posts

Аквариума е 120 литра . С размери 25Х80Х60 см . Има си всичко:

-термометър

-помпа

-нагревател

-магнитно приспособление за почистване на стените

-помпа за подмяна на водата

-и други аксесоари

Рибите са големи,охранени,добре гледани. Не са преболедували.

Най общо рибите са;

7 сома - големи

3 скаларии

2 златни рибки

и симиончета

e-mail : qzoveca@abv.bg

0897934084

който иска снимки да си даде мейла.

цена по договаряне.

Здравей, иннтересувам се от това което предлагаш.

Никога не съм гледал рибки ( имам желание ) , според теб аматьор ще се справи ли ?

Благодаря .

Ами и аз имам аквариум ... и знам колко съм дал за аквариум и всяки други приспособления и екстри за да живетя добре рибите.

С една дума аквариума си е обзаведен с всичко което се сетиш ... минимум 50 .. до 80 лв за всичко. Може да му намеря място да ми стане 2-ри аквариум ;) Още по добре

Ако си навит - пиши :)

значи за снимки на меил-а мога да Ви пратя,ако го дадете

иначе цена на аквариума без рибките със сички неща там термометри и тн..... 150 лв

рибите ги продавам на куп всички заедно за 350 лв

всички рибки са добре гледани и най-важното което е са доста добри размери сомове са по 20 см без мустачките

а за гледането всеки може да се справи - не е трудно

ако имате други въпроси питайте

Qzoveca

Зависи нали........... има аквариум има и аквариум. Имам съсед дето под 500 лв. аквариум няма у тях. Сега си взе 1 и без рибите е около 1000. Е..... той е маниак.

ОМГ .. честно цената е висока .. малко ... ти си занеш. Верно гледането на риби е малко скъпо удоволствие и изисква грижи ... и внимание .. ама чак 300 лв. Ама кат се замисля .. ако събера всичко което е взимано постепенно и поетапно - май толкова става :wacko:

Затова не исках да слагам цена. :D знам че повечето от вас си викат еиии баси маиката тоя луд ли е

ама толкова преценям. Като ги купувах сомчетата бяха макс 10 см с мустаци . аз не бързам с продажбата ще чакам както stapos каза някой маняк,който ще ги оцени

Човек, ти си нямаш никаква представа за цени. Особено за рибите. Какво като са големи, големината ли определя цената? И какви са тези сомчета ? Калихт, фосилис, коридорас? Най-вероятно са фосилис и повече от 5лва за бройка не можеш да им земеш, хората ги подаряват защото са напаст, ядът опашките на рибите. Златните какви са ? Оранда, калико ? Иди в някой магазин и виж каква цена ще ти дадат за рибите. И тогава пиши тук. Другото което е аквариума някой майстор ли го лепил, ти ли си го лепил, стъкларя до вас ли ? или е марков с капак ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...