nonsan Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Охлаждането е технология на ASUS - SilentCool Използва се от 6600GT и не съм сигурен дали става за други ВКарти. За Информация намерих това-->РЕВЮ Актулани снимки: Отпред--> Отзад--> Ротация 90градуса--> Цена:35лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted August 1, 2007 Author Share Posted August 1, 2007 Нова ЦЕНА:30лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 3, 2007 Author Share Posted October 3, 2007 Нова Цена:25лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 Нова и последна цена:20лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Бих го взел, но ако стане на мойта карта, естествено. Можеш ли да провериш? Става въпрос за GeForce 7600 GS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 9, 2007 Author Share Posted October 9, 2007 Не мога да кажа със сигурност,защото не знам нито каква марка е,нито точен модел. Дал съм снимка отзад на захващането. То е с 4 винта в квадрат на 43мм един от друг. По диагонал-61мм. Не,че не може да се разпробие и с други размери,но това вече опира до определени способности,време и нерви Способностите и инструмента го имам,но за съжаление другите две ми липсват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Добре де, няма ли някъде опис на това охлаждане за какви карти става?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 9, 2007 Author Share Posted October 9, 2007 Още в първия пост съм написал: Използва се от 6600GT и не съм сигурен дали става за други ВКарти. Съжалявам,но аз не намирам опис и за това дадох размерите на захващането. EDIT: azrod,мерси за забележката.Аз съм се объркал. Имал съм в предвид 43мм и 61мм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azrod Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Аз ли не разбирам или ти не обясняваш както трябва ама 430 мм са си цели 43 см. Сигурен ли си в тези мерки ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 За обикновенно 6600 дали става? Имам такова, но нещо охлаждането не ми харесва.. В момента е на 47 градуса, а не съм пускал игра от няколко дни Какви градуси горе-долу държи това пасивно охлаждане без да е клокната картата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 взимам ти го Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted October 18, 2007 Author Share Posted October 18, 2007 взимам ти го Охлаждането не става на картата на Burkoff Продажбата е в сила. Продадено! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.