DenisBeljata Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Поради стечение на обстоятелствата, получих едно плащане във вид на следния комплект: Clarion DXZ 368 RMP тук плюс Clarion BLT 433 тук Комплекта е донесен от Германия и НЕ Е ОТВАРЯН !!! ЗАПЕЧАТАН, Чисто НОВ !!! Евентуалният нов собственик получава 1 месец гаранция от мен + още 5 месеца осигурен транспорт до/от Германия ако се наложи (т.е. гаранция там)!!! Цената на комплекта в Германия е: 159Е + 99Е = 248Е = 485 лева НЯМАМ представа колко струва комплекта в БГ. Продава се САМО КОМПЛЕКТ !!!!!!!!!!!!!!!! Цена на комплекта: 399 лева. Коментари по цената САМО на место, и то ако ми се докаже, че има причина. Защо го продавам: Ами трябват ми парите, музика си имам...... Познавачите на марките при аудиотехниката знаят какво е Clarion !!! Благодаря на всички Незаинтересовани, които НЕ коментират. Лек и спорен ден на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted March 6, 2007 Author Share Posted March 6, 2007 Можем да говорим и за бартер за компютърни компоненти/конфигурация.... Mod note: Ъпването е строго забранено. Ползвай едит. 20% --> KILLERINCHO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.